Piyasaya tam hakim değilim ama hep bir red line ım olsun istemişimdir, özellikle eskidikçe daha da güzelleşiyor resmen. (bence)Ak ye anubis lejyonu düşünüyorum görevde kullanılmış 300 az aşınmış 400 civarında hangisini alıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Farklı önerilerinizide beklerim
en mantıklısı anubis lejyonu benceAk ye anubis lejyonu düşünüyorum görevde kullanılmış 300 az aşınmış 400 civarında hangisini alıyım
bng sitesinden al pazardan 300 vereceğine knk, anubis lejyonu alabilirsin bende var güzel skinAk ye anubis lejyonu düşünüyorum görevde kullanılmış 300 az aşınmış 400 civarında hangisini alıyım
Site işlerini pek bilmiyorumbng sitesinden al pazardan 300 vereceğine knk, anubis lejyonu alabilirsin bende var güzel skin
Az aşınmış parlıyor amaFT almak daha mantıklı.
siteden aldığında takas linkini atıyorsun alırken, ondan sonra takas isteği atıyor adam sana kabul ediyorsun bir şey vermeden ve alıyorsun bu kadar basitSite işlerini pek bilmiyorum
Az aşınmış parlıyor ama
Şuan ne kadar sitede az aşınmışısiteden aldığında takas linkini atıyorsun alırken, ondan sonra takas isteği atıyor adam sana kabul ediyorsun bir şey vermeden ve alıyorsun bu kadar basit
CS:GO'da FPS önemli olduğundan oyuncular düşük görsel kalite ve çözünürlükte oynadığından videolarda gördüğün FT ile MW arasındaki farkı oyun içinde göremeyeceksin.Site işlerini pek bilmiyorum
Az aşınmış parlıyor ama
Daha önce hiç takas falan yapmadım hatta 1.6 dan sonra dönüyorumsiteden aldığında takas linkini atıyorsun alırken, ondan sonra takas isteği atıyor adam sana kabul ediyorsun bir şey vermeden ve alıyorsun bu kadar basit
Bence de öyle lakin parlayan skinler artacak deniliyor o yüzden dedimCS:GO'da FPS önemli olduğundan oyuncular düşük görsel kalite ve çözünürlükte oynadığından videolarda gördüğün FT ile MW arasındaki farkı oyun içinde göremeyeceksin.
WW ve BS'nin aşınmışlığı bayağı fark ediyor, FN ise çok pahalı. FT ile MW arasında da fark yok neredeyse. En mantıklı seçim genellikle FT benim için.
mw 350 ft 250Şuan ne kadar sitede az aşınmışı