Neler Yeni

CSGO DA ANLIK TAKILMA

Mert_f.a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert Furkan Ayaz
GPU
Radeon RX 580 Series
CPU
AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics
4 Cores

8x2 3000 mhz ramler
500w psu

sorunum : oyun 160 fpslerde fakat oyun anlık olarak takılıyor 3 saniye falan ne yaparsam düzelmiyor ne yapabılırım düzgün oyun oynayamıyorum

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Furkan Enes Kaplan
GPU
Radeon RX 580 Series
CPU
AMD Ryzen 3 2200G with Radeon Vega Graphics
4 Cores

8x2 3000 mhz ramler
500w psu

sorunum : oyun 160 fpslerde fakat oyun anlık olarak takılıyor 3 saniye falan ne yaparsam düzelmiyor ne yapabılırım düzgün oyun oynayamıyorum
aynı sorun bende de var 300 fps lerde gezerken anlık fps drop yiyorum

Mert_f.a

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mert Furkan Ayaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı sorun bende de var 300 fps lerde gezerken anlık fps drop yiyorum
kral bende bende pubg var bf var cs var gmod var aralarında problemsiz bir tek gmod bf oynaya biliyorum en sonunda sinirden satacağım sistemi ilk başta sistem vega sistemdi ekran kartı alır paşalar gibi oynarım diye düşünüyordum daha beter oldu bega sistemken cs düşük fps ti ama takılma yoktu en azından pubg desen işlemci ağırlıklı oldugu için oynanmıyor bile TR şartlarında oyuncu olmak zor bu sisteme işlemci alsam ki 2500 lira ryzen 5 3600 psu 500 w olduğu için psu da almam gerekecek oda 1000 lira kaliteli bile değil ne yapmam gerek anlamadım

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
+cl_forcepreload 1 oyunun başlangıç seçeneklerine bu kodu yaz ben bu şekilde çözdüm.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Furkan Enes Kaplan
kral bende bende PUBG var bf var cs var gmod var aralarında problemsiz bir tek gmod bf oynaya biliyorum en sonunda sinirden satacağım sistemi ilk başta sistem vega sistemdi ekran kartı alır paşalar gibi oynarım diye düşünüyordum daha beter oldu bega sistemken cs düşük fps ti ama takılma yoktu en azından PUBG desen işlemci ağırlıklı oldugu için oynanmıyor bile TR şartlarında oyuncu olmak zor bu sisteme işlemci alsam ki 2500 lira ryzen 5 3600 psu 500 w olduğu için psu da almam gerekecek oda 1000 lira kaliteli bile değil ne yapmam gerek anlamadım
bende de diğer oyunlarda sorun yok sadece csgo da yapıyor hdd ile alakalı olabilir

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,253
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Hocam bu kodun görevi nedir?
normalde oyun haritaları maç bulduktan sonra yükler oyun içinde bir süre takılır çünkü yüklemeye devam eder. Ama bu kod önceden yüklemene yarıyor oyunu açarken yüklüyor açılış süresi biraz uzuyor ama en azından oyun içinde takılmıyor harita yüklemek için.

Fthbsrn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Fatih Başaran
normalde oyun haritaları maç bulduktan sonra yükler oyun içinde bir süre takılır çünkü yüklemeye devam eder. Ama bu kod önceden yüklemene yarıyor oyunu açarken yüklüyor açılış süresi biraz uzuyor ama en azından oyun içinde takılmıyor harita yüklemek için.
Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,913
Üyeler
166,646
Son üye
Bilal3mir
Top Bottom