X.M.P Ram'lerin tam potansiyelde çalışmasını sağlayan bir özelliktir. X.M.P açık değilse genellikle Ram'ler 2133MHZ'de çalışır.Driver lar guncel xmp neir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nedir
Evet profile 1 de onlarda anakart a320 asusX.M.P Ram'lerin tam potansiyelde çalışmasını sağlayan bir özelliktir. X.M.P açık değilse genellikle Ram'ler 2133MHZ'de çalışır.
Anakartınızın modeli nedir?
Dostum çözünürlükten dolayı Drop yeme ihtimalin çok yüksek.Evet profile 1 de onlarda anakart a320 asus
720 p oynuyorum oyunlari zaten 1080 p monitor ku almam lazimdahaiyi fps almam icinDostum çözünürlükten dolayı Drop yeme ihtimalin çok yüksek.
RX5500XT'nin hakkı, 1080P@75HZ'dir.
MSI Afterburner indirip kullanım değerlerine bakabilir misiniz?
Ben 2k 165 hz de kullanıyorumDostum çözünürlükten dolayı Drop yeme ihtimalin çok yüksek.
RX5500XT'nin hakkı, 1080P@75HZ'dir.
Anakartim asus oldugu icin afterburnerhata verdisanirinMSI Afterburner indirip kullanım değerlerine bakabilir misiniz?
MSI Afterburner
MSI’ın Afterburner yazılımı ile bütün ekran kartlarının FPS, sıcaklık, işlemci kullanımı ve bellek kullanımı değerlerini oyun oynarken gerçek zamanlı gözlemleyebilirsiniz. PC oyunculuğu için FPS’nin önemi tartışmaya mahal vermeyecek kadar...www.technopat.net
Onunla alakası olamaz benim anakartım da asus ama ben kullanıyorum programıAnakartim asus oldugu icin afterburnerhata verdisanirin