Neler Yeni

Csgo da ki bıçağı nasıl nakite çevirebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alperen
CSde 50 bin liralık bıçağı nasıl nakite çevirebilirim bynogame bana satta 25 bin veriyor ölücü bynoga ilana koydum satılırsa anca öyle başka güvenilir satıcı varmı? oyundan bildiğim kadarıyla birkaç yabancı sitede satılıp parayı alabiliyor muşsun yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,830
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Gamesatış sitesinde mağazanı onaylatarak komisyonu %3'e indirebilirsin, oradan da satabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alperen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamesatış sitesinde mağazanı onaylatarak komisyonu %3'e indirebilirsin, oradan da satabilirsin.
gamesatıştan çok fazla alıcı olmuyor bulamassın diyorlar ancak genede deneyeyim şansımı

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,458
İsim
Emir Bayram
CSde 50 bin liralık bıçağı nasıl nakite çevirebilirim bynogame bana satta 25 bin veriyor ölücü bynoga ilana koydum satılırsa anca öyle başka güvenilir satıcı varmı? oyundan bildiğim kadarıyla birkaç yabancı sitede satılıp parayı alabiliyor muşsun yardımcı olursanız sevinirim
csmoney veya shadowpay dene

eyupseker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,575
İsim
Eyüp Şeker
Instagram
eyup.seker.545
Steam
eyupseker6161
Tanıdığım varlıklı kişiler var cs işleriyle uğraşan, istersen yardımcı olabilirim

-TheLosT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
Bilmem ki neredeyim, belki de gördüğün her yerde ?
İsim
Tony Montana
Bynogame'ye koy hocam satılmasını bekle en iyisi bence bu site. Farklı bir site bilmiyorum nakite dönüştürebileceğin ama kesinlikle bana sat özelliğini kullanma %50 oranında öldürmüş zaten bıçağı

UnlegitPanda

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
719
İsim
Enes kaplan
Facebook gruplarında satarsın, tanıdığım güvenilir kişiler var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Alperen
Tanıdığım varlıklı kişiler var cs işleriyle uğraşan, istersen yardımcı olabilirim
arkadaşlar yardımlarınız için her şey için teşekkürler kuzenimin aracılığıyla komisyonsuz 50 bine sattım burdan şunu anladım steam bildiğin ticarethane kendi bir ekonomi ne kadar çok alıcı ve satan varmış şaşırdım

oEnesQlf

80+ Silver
arkadaşlar yardımlarınız için her şey için teşekkürler kuzenimin aracılığıyla komisyonsuz 50 bine sattım burdan şunu anladım steam bildiğin ticarethane kendi bir ekonomi ne kadar çok alıcı ve satan varmış şaşırdım
Nasıl sattınız tam olarak anlatırsanız diğer insanlarda faydalanır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,078
Üyeler
167,050
Son üye
Onur Kara
Top Bottom