Neler Yeni

CSGO da rapor botu yersem nolur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
Merhabalar bugün csgo da ölüm maçı atarken bi adam hesabım yeni olmasına ragmen 700 övgüm oldugu için discord daki rapor ekibine beni hileden raporlattıracagını söyledi hesabama zarar gelir mi? Hile kullanmıyorum cs2 cıkıcagı için valodan cs ye geçtim sonra karsıma cok hile gelince internetten arastırıp övgü botu basınca daha az hile geldiğini gördüm o yüzden övgü botu bastım bunu adama acıklamama ragmen ve dogru düzgün adam bile vuramama ragmen sırf övgü botu bastıgım için hesabım rapor botu yedi sanırım bir sıkıntı olur mu? (Valo hesabımı satıp cs hesabıma 1000 tl nin üzerinde skin çektim o yüzden korktum biraz.)

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Güven Faktörün düşer güven faktörün düştüğü için OW overwatch'a düşersin. Overwatch da ise izleyen kişiler suçlu olduğunu görür ise olumsuz sonuç verirler bu sayede ban yersin.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
ismail
Övgü botunu genel olarak hile kullananlar kullandığı için görünce temiz profil imajı vermiyor maalesef.Onun dışı hile kullanmadığın müddetçe hesaba bir şey olmaz.Raporlar güven faktörünü düşürür oyun seni güven faktörü düşük kişilerle eşletireceği için hile ile karşılaşma olasılığın artar...

Top Bottom