Csgo Güven Faktörüm Düşük

Reaksiyon skoru
2
Merhabalar bir gün oyuna girdiğimde dün oynadıgım arkadaşımın vac yedigini gördüm bi rus tu sabah bi uyandım güven faktörüm düşük size sorum şu 1 ay oyuna girmesem rankım silinse güven faktörüm düzelirmi
?

Merhabalar bir gün oyuna girdiğimde dün oynadıgım arkadaşımın vac yedigini gördüm bi rus tu sabah bi uyandım güven faktörüm düşük size sorum şu 1 ay oyuna girmesem rankım silinse güven faktörüm düzelirmi
?
düzelmez kankalarına söyle övgü atsınlar

bilmiyorum ama ben şey yapıyorum oynamasam bile arkada oyun açık kalıyor oyun oynama saatin ne kadar yüksekse o kadar güven faktörü kazanıyosun diye biliyorum

?
steam hesabında vakit geçir yani çevirim içi takıl
steamdan oyun felan al
cs de maçlardan çıkma
hile bi arkadaşınla oynama
steam guard ı felan aktive et
oyunda chatten küfür felan etme
benim bildiğim bunlar ama galiba rank silinmesiyle hiç alakası yok

bilmiyorum ama ben şey yapıyorum oynamasam bile arkada oyun açık kalıyor oyun oynama saatin ne kadar yüksekse o kadar güven faktörü kazanıyosun diye biliyorum
kankam zzaten 3 b'n saatim var toxic türkler oyun başı reportluyor tilt oldum ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

steam hesabında vakit geçir yani çevirim içi takıl
steamdan oyun felan al
cs de maçlardan çıkma
hile bi arkadaşınla oynama
steam guard ı felan aktive et
oyunda chatten küfür felan etme
benim bildiğim bunlar ama galiba rank silinmesiyle hiç alakası yok
bro 1 hafta boyunca overwatch yaptım söledigini yaptım zaten düzelmiyor

düzelmez kankalarına söyle övgü atsınlar
övgüm zaten var 150 şer tane hala istiyorum overwatch ta yapıorum 1 hafta boyunca hala düzelmior

Son düzenleme:
kankam zzaten 3 b'n saatim var toxic türkler oyun başı reportluyor tilt oldum ya

bro 1 hafta boyunca overwatch yaptım söledigini yaptım zaten düzelmiyor

övgüm zaten var 150 şer tane hala istiyorum overwatch ta yapıorum 1 hafta boyunca hala düzelmior
rank ne rank

rank ne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,564
Üyeler
189,629
Son üye
syntaxdll
Geri