Neler Yeni

Csgo haksız vac ban yedim

KeremCk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem Çakmak
arkadaşlar selamlar
hesabım vac ban yedi ve oyun bilgisayarımda bile yoktu.sınavlara çalışırken aklıma oyun gelip dikkatimi dağıtmasın diye sildim ve 2 haftadır bilgisayarımda tek bir oyun yok ve iki gün önce vac ban yedim.neden yediğimide bilmiyorum.gayet düzgün bir biçimde oyunumu oynayan birisiyim cs de yaklaşık 600 saatim var ve hepsini kendim oynadım 113 başarımım var ve kesinlikle ama kesinlikle hile kullanmam ve kullandırmam ama düştüğüm hale bakın.ne yapabilirim bilmiyorum steam desteğe yazdım ama otomatik mesaj atıyorlar ve overwatch banı olduğunu sanmıyorum nasıl anlaşıldığınıda bilmiyorum.yardımcı olabilecek varsa veya daha önce böyle bir şey yaşamış gerçekten çok sevinirim:)
@Abdullah Hacıgül https://steamcommunity.com/profiles/76561198869936255/ sayfa bağlantımda bu

Besim Tibuk

80+ Gold
Vac'ın kalkması düşük bir ihtimal sen desteğe yaz ama bilgisayarda başka oyun hilesi ya da 3. parti yazılım varsa bu sebep olmuş olabilir bir ihtimal

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
arkadaşlar selamlar
hesabım vac ban yedi ve oyun bilgisayarımda bile yoktu.sınavlara çalışırken aklıma oyun gelip dikkatimi dağıtmasın diye sildim ve 2 haftadır bilgisayarımda tek bir oyun yok ve iki gün önce vac ban yedim.neden yediğimide bilmiyorum.gayet düzgün bir biçimde oyunumu oynayan birisiyim cs de yaklaşık 600 saatim var ve hepsini kendim oynadım 113 başarımım var ve kesinlikle ama kesinlikle hile kullanmam ve kullandırmam ama düştüğüm hale bakın.ne yapabilirim bilmiyorum steam desteğe yazdım ama otomatik mesaj atıyorlar ve overwatch banı olduğunu sanmıyorum nasıl anlaşıldığınıda bilmiyorum.yardımcı olabilecek varsa veya daha önce böyle bir şey yaşamış gerçekten çok sevinirim:)
@Abdullah Hacıgül https://steamcommunity.com/profiles/76561198869936255/ sayfa bağlantımda bu
Reis bende hile kullanmadan vac yedim 880 saatim var yapacak birşeyin yok sınırsız kalıcak o

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Kavga var dediler geldim.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Hile kullanmadığına eminsen Vac kaldırılır. Steam'e bilet at. "Tekrardan kontrolleri sağladığımızda Vac yasağının doğru sonuçlandırıldığını görüntüledik" gibi bir mesajla geri dönerlerse sıkıntı var. Hile kullanmadığınıza ikna edin.

fury_

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,159
İsim
Tunahan Cellat
İlgilendiği Kategoriler
Otobüs,Tır
Hile kullanmadığına eminsen Vac kaldırılır. Steam'e bilet at. "Tekrardan kontrolleri sağladığımızda Vac yasağının doğru sonuçlandırıldığını görüntüledik" gibi bir mesajla geri dönerlerse sıkıntı var. Hile kullanmadığınıza ikna edin.
ben 10dan fazla atmışımdır offline modda botlarla oyunda şu wh koduyla oynarken vac attılar

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Ama şöyle bir şey de var. Ben hesabımı çaldırdığımda lavuk VAC yemişti. Hesaba tekrar erişebildiğim zaman Steam'e bilet attığım zaman "hesabınızı çaldırmış olsanız bile hilelere tahammülümüz sıfır" gibisinden bir cevap verdiler. Sen düşün artık. Adamlar hesabı çaldırdığımı bile bile açmadılar. Çaldırdığımı onayladılar, ona rağmen VAC'ı kaldırmadılar

KeremCk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Kerem Çakmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
resmen saçmalık kaç yıllık platform valorant gibi bir sistem geliştiremediler

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
arkadaşlar selamlar
kardeşim 1 2 yıldır hile açmayan ancak bu kadar zaman geçmiş hesaplar bile saptanabilinip vac atılır
vac haksız yenmez
kaç yıl önce açtınız

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Ama şöyle bir şey de var. Ben hesabımı çaldırdığımda lavuk VAC yemişti. Hesaba tekrar erişebildiğim zaman Steam'e bilet attığım zaman "hesabınızı çaldırmış olsanız bile hilelere tahammülümüz sıfır" gibisinden bir cevap verdiler. Sen düşün artık. Adamlar hesabı çaldırdığımı bile bile açmadılar. Çaldırdığımı onayladılar, ona rağmen VAC'ı kaldırmadılar
Hilelere tahammülümüz sıfır diyip IP veya HWID ban bile atmamaları çok ilginç.

lerensavasl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,224
İsim
Eren Savaş
Top Bottom