Süleyman ÇAKIR-
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Lem ama şimdi giremem. Hem sürekli arkadaşlarla giriyorum.Gel knk rankın ne?
Lem ama şimdi giremem. Hem sürekli arkadaşlarla giriyorum.Gel knk rankın ne?
Geçen yaşadığımız olay değilmi bu ? Güven faktörü düşüklüğünden kaynaklanıyor ya bazen faceitte kanser oluyor ama..Faceit harici CS:GO oynanmamalı.
Gerçi orda da hileler var ama...
Faceit'e yeni gelen özelliklerde sesli sohbet de algılanıyor. Adam sana küfrettiğinde sesli sohbet otomatik algılanıyor ban yiyor. Ben yaşadım bu durumu. O özellik geldikten sonra maçlarda tek küfreden kişinin ben olduğunu farkettim. Sonra ben de bıraktımGeçen yaşadığımız olay değilmi bu ? Güven faktörü düşüklüğünden kaynaklanıyor ya bazen faceitte kanser oluyor ama..
Faceit'in rank sınırı var mı?Güven faktörünüz yüksek olduğu sürece hile gelmeyecek. Yeni hesaplar da yüksek güven faktörü sayılmıyor. Yani yüksek güven faktöründe yüksek oyuncular denk gelecek hile değil. Boşuna hilelere laf etmeyin. Güven faktörünüzü yükseltin. Her vacshot yediğinize de hile demeyin. Ben kötü bir oyuncuyum ama benim hile hileden daha beter vuruşlarım oldu. O yüzden herkese de hile demeyin. Oynamak istiyorsan mızmızlanmak yerine güven faktörünü yükselteceksin. Ya da gidip faceit oynayacaksın. 2-3 aydır faceit oynuyorum. Normal oyundakine göre oynayışım daha çok gelişti. Hiç hile de yok zaten.
Bende öyle bişey olmadı nedense, sendeki faceit premium mu ?Faceit'e yeni gelen özelliklerde sesli sohbet de algılanıyor. Adam sana küfrettiğinde sesli sohbet otomatik algılanıyor ban yiyor. Ben yaşadım bu durumu. O özellik geldikten sonra maçlarda tek küfreden kişinin ben olduğunu farkettim. Sonra ben de bıraktım
Level sistemi var max 10 level oda genelde prof veya yarı prof oyuncuların ligiFaceit'in rank sınırı var mı?
Bu cümlen milyonlara hitap haberin olsun.Şuana kadar bırakmamanız hata. Valve oyunu bıraktı siz hala bırakmadınız.
Yok onu demiyorum mesela faceitte oynayabilmek için minimum rank falan var mı?Bende öyle bişey olmadı nedense, sendeki faceit premium mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Level sistemi var max 10 level oda genelde prof veya yarı prof oyuncuların ligi
Hayır yok sadece csgoda belli bir saat istiyordu galiba 24 saat oynaman gerekiyor.Yok onu demiyorum mesela faceitte oynayabilmek için minimum rank falan var mı?
Evet premium. Ama ekran kartım yandığı için bu ay yenilemedim. İptal ettim üyeliğimi. Ya yeni bir ekran kartı alacağım ya da yeni pc bekleyeceğim.Bende öyle bişey olmadı nedense, sendeki faceit premium mu ?
Geçmiş olsun hocam umarım en kısa zamanda geri dönersiniz.Evet premium. Ama ekran kartım yandığı için bu ay yenilemedim. İptal ettim üyeliğimi. Ya yeni bir ekran kartı alacağım ya da yeni pc bekleyeceğim.
Faceit rankın oyun rankıyla alakasız. Oyuna başlayıp 3 maç oynuyorsun ve sana levelini veriyor. Ondan sonra da oynaya oynaya ya düşüyor ya da yükseliyorsun.Yok onu demiyorum mesela faceitte oynayabilmek için minimum rank falan var mı?
Farkındayım. Ben insanların farklı online oyunlara yönelmesi gerektiğini düşünüyorum. Herkesin oynadığına saygım var, sadece fikir belirtiyorum.Bu cümlen milyonlara hitap haberin olsun.