Neler Yeni

Csgo hile acizliği artık oynamıyıcam

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Güven faktörünüz yüksek olduğu sürece hile gelmeyecek. Yeni hesaplar da yüksek güven faktörü sayılmıyor. Yani yüksek güven faktöründe yüksek oyuncular denk gelecek hile değil. Boşuna hilelere laf etmeyin. Güven faktörünüzü yükseltin. Her vacshot yediğinize de hile demeyin. Ben kötü bir oyuncuyum ama benim hile hileden daha beter vuruşlarım oldu. O yüzden herkese de hile demeyin. Oynamak istiyorsan mızmızlanmak yerine güven faktörünü yükselteceksin. Ya da gidip faceit oynayacaksın. 2-3 aydır faceit oynuyorum. Normal oyundakine göre oynayışım daha çok gelişti. Hiç hile de yok zaten.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
https://steamcommunity.com/id/xsunay/
Discord
Sunay #3109
Faceit harici CS:GO oynanmamalı.
Gerçi orda da hileler var ama...
Geçen yaşadığımız olay değilmi bu ? Güven faktörü düşüklüğünden kaynaklanıyor ya bazen faceitte kanser oluyor ama..

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Geçen yaşadığımız olay değilmi bu ? Güven faktörü düşüklüğünden kaynaklanıyor ya bazen faceitte kanser oluyor ama..
Faceit'e yeni gelen özelliklerde sesli sohbet de algılanıyor. Adam sana küfrettiğinde sesli sohbet otomatik algılanıyor ban yiyor. Ben yaşadım bu durumu. O özellik geldikten sonra maçlarda tek küfreden kişinin ben olduğunu farkettim. Sonra ben de bıraktım :D

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Güven faktörünüz yüksek olduğu sürece hile gelmeyecek. Yeni hesaplar da yüksek güven faktörü sayılmıyor. Yani yüksek güven faktöründe yüksek oyuncular denk gelecek hile değil. Boşuna hilelere laf etmeyin. Güven faktörünüzü yükseltin. Her vacshot yediğinize de hile demeyin. Ben kötü bir oyuncuyum ama benim hile hileden daha beter vuruşlarım oldu. O yüzden herkese de hile demeyin. Oynamak istiyorsan mızmızlanmak yerine güven faktörünü yükselteceksin. Ya da gidip faceit oynayacaksın. 2-3 aydır faceit oynuyorum. Normal oyundakine göre oynayışım daha çok gelişti. Hiç hile de yok zaten.
Faceit'in rank sınırı var mı?

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109
Faceit'e yeni gelen özelliklerde sesli sohbet de algılanıyor. Adam sana küfrettiğinde sesli sohbet otomatik algılanıyor ban yiyor. Ben yaşadım bu durumu. O özellik geldikten sonra maçlarda tek küfreden kişinin ben olduğunu farkettim. Sonra ben de bıraktım :D
Bende öyle bişey olmadı nedense, sendeki faceit premium mu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Faceit'in rank sınırı var mı?
Level sistemi var max 10 level oda genelde prof veya yarı prof oyuncuların ligi

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Level sistemi var max 10 level oda genelde prof veya yarı prof oyuncuların ligi
Yok onu demiyorum mesela faceitte oynayabilmek için minimum rank falan var mı?

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Evet premium. Ama ekran kartım yandığı için bu ay yenilemedim. İptal ettim üyeliğimi. Ya yeni bir ekran kartı alacağım ya da yeni pc bekleyeceğim.

Sunay

80+ Silver
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,703
İsim
Sunay Koçak
Steam
Discord
Sunay #3109
Evet premium. Ama ekran kartım yandığı için bu ay yenilemedim. İptal ettim üyeliğimi. Ya yeni bir ekran kartı alacağım ya da yeni pc bekleyeceğim.
Geçmiş olsun hocam umarım en kısa zamanda geri dönersiniz.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
Ahmet Aydın
Yok onu demiyorum mesela faceitte oynayabilmek için minimum rank falan var mı?
Faceit rankın oyun rankıyla alakasız. Oyuna başlayıp 3 maç oynuyorsun ve sana levelini veriyor. Ondan sonra da oynaya oynaya ya düşüyor ya da yükseliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,986
Üyeler
166,130
Son üye
halitonline
Top Bottom