dost ayran
80+ Silver
Dahası
arkadaşlar madalya almak istiyorum csgoda nasıl alabilirim yada kazanabilirim
arkadaşim level 18 di ama madalya aldi40 levek olunca veriyor.
.Rütbe 40'a ulaştığında veya operasyon yaparak
teşşekurler 2020 yılı bitince sanırım bana madalya vercek oyle anladımbildiğim kadarıyla 2020 yılını oynarsan 2020 madalyası alıyorsun.
aynı şeyler bi önceki seneler içinde geçerli. @EZ4USKY
18lvlde sakadat rozeti, operasyon madalyaları alabilir fakat 40 rütbe olduğunda hizmet madalyası alırsın hangi yılda isen o yılın madalyasını alırsınarkadaşim level 18 di ama madalya aldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
Hayır ne zaman 40 lvl olursan o zaman anında veriyor.arkadaşim level 18 di ama madalya aldi
.
teşşekurler 2020 yılı bitince sanırım bana madalya vercek oyle anladım
2020 bitti diyelim hangi madalya gelcek bana ocak ayında18lvlde sakadat rozeti, operasyon madalyaları alabilir fakat 40 rütbe olduğunda hizmet madalyası alırsın hangi yılda isen o yılın madalyasını alırsın
Hayır 2020 yılı bittiğinde değil rütbe 40 olduğunda sağ tarafta profilinin üstünde yeşil renkle hizmet madalyasını al yazıcak ona bastığında gelicekarkadaşim level 18 di ama madalya aldi
.
teşşekurler 2020 yılı bitince sanırım bana madalya vercek oyle anladım
20212020 bitti diyelim hangi madalya gelcek bana ocak ayında
anladım teşşekurlerHayır 2020 yılı bittiğinde değil rütbe 40 olduğunda sağ tarafta profilinin üstünde yeşil renkle hizmet madalyasını al yazıcak ona bastığında gelicek
2021
TeŞekkürler*anladım teşşekurler
Diğer arkadaşlara kötü yazmış demiyorumSana önerim sadece bu yanıtı okuman tüm detaylarıyla yazcam çünkü
1-Madalya almanın ilk yöntemi oyun içinde 40 lv e ulaşmak ve her yıl 40 lv için ayrı bir rozet verir (madalya=rozet) arkadaşın büyük ihtimal geçen sene 40 lv olup madalya almış madalya aldıktan sonra lv imiz sınıflanır ve arkadaşın tekrardan lv kasmaya başlamış bu yıl tekrar 40 lv olursa bu yılın rozetinide alabilir
2- Sadakat rozeti var bunu profilinde sergilemek için oyunu parayla alman lazım(bunu bende tam bilmiyorum yada oyun bedava olmadan önce alıp oynaman lazımdı)
3- Son şekilde almanın yolu oyuna operasyonlar geldiğinde o operasyonu satın alman lazım eğer şuan geçmiş operasyonların rozetlerini almak istiyorsan pazarda mesela hydra operasyon bileti alman lazım bu biletlerde eski olduğu için pahalı olur bileti aldıktan sonra o operasyonun rozetini alırsın