Neler Yeni

CSGO net_graph var:xxx ms sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kürşat
Instagram
kursatdogruu
Steam
Kürşat
Facebook
kursat.dogru.7
Discord
'kürşat#6497
arkadaşlar bilgisayarımı hergün açıyorum uzaktan eğitim için , bir akşam csgo oynayalım dedik arkadaşlarla ancak bendeki var ms değeri yaklaşık 75 80 civarlarındaydı (200fps yazsa da 15 fps gibiydi) diğer forumlarda ve steam topluluğundaki sorun çözümleriyle bu değeri 2.x e kadar düşürdüm ancak bir anda (mesela awp scope kapanırken) birden tekrar 8-9 oluyor. bu var ms değerini nasıl sabitleyebilirim? [ cihazım lenovo g50-70 i3-4005u r5-m230 8gb-1333mhz ram ]

uygulamayı denediğim çözümler:
ilk başta kaskpersky antivirüs ile tarandı virüs olabileceğini düşündüm (0 tehdit)
windows 10 formatı (orijinal lisans ile)
çipset güncellemeleri (lenovonun sitesinden indirdim)
amd sürücü güncellemesi (ddu ile silinip kuruldu)
intel sürücü güncellemesi (ddu ile silinip kuruldu)
harddisk badsector taraması (hdtune ile yapıldı 0 bad sector)
csgo farklı disk bölümlerine kuruldu ( c: , d: gibi gibi)
kayıt defteri sıfırlandı

eğer ki başka çözümleriniz varsa direk aşağıya yazın ki sorun sahibi arkadaşlarımız da faydalansınlar çözümlerden

EmirGkts

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emirhan
arkadaşlar bilgisayarımı hergün açıyorum uzaktan eğitim için , bir akşam csgo oynayalım dedik arkadaşlarla ancak bendeki var ms değeri yaklaşık 75 80 civarlarındaydı (200fps yazsa da 15 fps gibiydi) diğer forumlarda ve steam topluluğundaki sorun çözümleriyle bu değeri 2.x e kadar düşürdüm ancak bir anda (mesela awp scope kapanırken) birden tekrar 8-9 oluyor. bu var ms değerini nasıl sabitleyebilirim? [ cihazım lenovo g50-70 i3-4005u r5-m230 8gb-1333mhz ram ]

ilk başta kaskpersky antivirüs ile tarandı virüs olabileceğini düşündüm (0 tehdit)
kayıt defteri sıfırlandı

eğer ki başka çözümleriniz varsa direk aşağıya yazın ki sorun sahibi arkadaşlarımız da faydalansınlar çözümlerden
Telefonun internetinden girmeyi dene bu ara hatlar sıkıntılı

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5

kayıt defteri sıfırlandı

İşlemcinle alakalı, çok ısınıyorsa thermal throttling yapıyor olabilir termal macun yenile ve tozları temizle ve güç planını dengeli moda al yapabileceklerin bunlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kürşat
Instagram
kursatdogruu
Steam
Kürşat
Facebook
kursat.dogru.7
Discord
'kürşat#6497
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemcinle alakalı, çok ısınıyorsa thermal throttling yapıyor olabilir termal macun yenile ve tozları temizle ve güç planını dengeli moda al yapabileceklerin bunlar.
a evet , termal macunumu değiştireli ve yeni laptop fanı (içeridekini) alalı 22 gün oldu bu arada. yazmayı unutmuşum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Telefonun internetinden girmeyi dene bu ara hatlar sıkıntılı
internetimle ilgili bir problem olduğunu düşünmüyorum , cat6 kablo üstünden ve sabit 24mbit internetle 56 57 ping alıyorum ve 60ms in üstünü görmüyorum şahsen

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kürşat
Instagram
kursatdogruu
Steam
Kürşat
Facebook
kursat.dogru.7
Discord
'kürşat#6497
@Arthur Morgan kardeş , ben bilgisayarımı yüksek performansta oynuyorum youtube da öyle çözümler vermişlerdi , yani sanırsam amd ekran kartım o zaman aktif oluyormuş , ne olursa olsun ben csgoya girince amd ekran kartımı aktif etmenin bir yolu varmı, güç tasarrufu moda geçsem performans düşüşü yaşar mıyım?

Tahminimce termal macunu böyle tüm paketi işlemciye sürdünüz, yanılıyor muyum?
kardeş köşegeni hizasında sürdüm, tek çizgi ortada

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
@Arthur Morgan kardeş , ben bilgisayarımı yüksek performansta oynuyorum youtube da öyle çözümler vermişlerdi , yani sanırsam amd ekran kartım o zaman aktif oluyormuş , ne olursa olsun ben csgoya girince amd ekran kartımı aktif etmenin bir yolu varmı, güç tasarrufu moda geçsem performans düşüşü yaşar mıyım?

kardeş köşegeni hizasında sürdüm, tek çizgi ortada
Güç tassarufunda performans kaybı yaşarsın amd ile açmak istiyorsan sağ tık yap amd ekran kartı ile çalıştır seçeneğini bul öyle aç

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kürşat
Instagram
kursatdogruu
Steam
Kürşat
Facebook
kursat.dogru.7
Discord
'kürşat#6497
Güç tassarufunda performans kaybı yaşarsın amd ile açmak istiyorsan sağ tık yap amd ekran kartı ile çalıştır seçeneğini bul öyle aç
kardeş nvidia daki gibi diyorsun sen ama amd ekran kartında öyle bir olay yok çıkmıyor o menü
1603383177875.png
gta 4 üstünde tuttuğum menü

bu arada bu olay disk kullanımına bağlı oluyor olabilir mi? diskimin bazen aşırı yavaş olduğunu farkediyorum ve sandiskin 480gb olan ssd sinden almayı düşünüyorum (mesela google chrome da bir sayfa yüklenirken sol altta önbellek bekleniyor yazıyor 20 25sn kadar)

bu dosya aktarırken de çok belli oluyor usb 3.0 flaş belleğime ps3 oyunlarımı atarken de 60-65mb/s olurken birden 900kb a düşüyor (oyunlar tek parça iso dosyası)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,974
Üyeler
168,067
Son üye
Caner7.
Top Bottom