Neler Yeni

CSGO Oynarken bir anda Mikrofon gitti

supr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Omer Kara
CSGO oynarken bir anda oyun çöktü. Oyuna tekrar girdikten sonra servera geri döndüm fakat bu sefer mikrofonun çalışmadığını fark ettim. Yapıabileceğim her şeyi denedim. Mikrofon kendini devre dışı olarak görmektedir. Kulaklıktan ses geliyor fakat benim sesim karşıya gitmiyor. Realtek sürücüsünü sildim ve geri yükledim hiçbir olmadı. Kameranın mikrofonunu görmektedir. Onu kullanıyorum ama berbat durumda. Önerisi olan veya bunu bir şekilde çözmüş olan varsa yardım etsin lütfen.

Hidro Dinamik

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Mikrofon kendini devredışı görmektedir kısmını açabilir misiniz? Nerede gördünüz bunu
Denetim masası - donanım ve ses - ses kısmına girdiğinizde kayıt sekmesinde cihazı dinle yapar mısınız veya başka bir programla sesin iletilip iletilmedigini test edin.

Sorun sadece oyunla alakalıysa dosya doğrulama, Steam servisi onarma, oyun ayarlarından kulaklığı değiştirip stereo ve 5.1 arasında bir kaç değiştirip düzelttikten sonra düzelebiliyor.

supr34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Omer Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tam olarak bu kısımda devre dışı. Kameranın mikrofonunu kullandığım için onu görüyor fakat kullaklığın mikrofonunu görmüyor. Oyunla alakalı olduğunu ise sanmıyorum. Öyle bir durum olsaydı, dosyalar hatalı olur ve oyun açılmazdı. bu dediğim problem Discord üzeriden de düzelmiyor malesef. Orada da aynı şekilde devam etmektedir. Giriş/çıkışları değişiyorum ses gene gitmiyor. Bu arada söylemeyi unutmuşum kulaklığım normal bir telefon kullaklığı.

Ekler

• Screenshot (1).png
    Screenshot (1).png
    27.1 KB · Hit: 25
Top Bottom