Neler Yeni

csgo prime alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
egemen inan
ana hesabım sebepsiz vac yedi. 2019 da hile kullanmak için açtığım hesap hala bansız. o hesaba prime almayı düşünüyorum bikaç tane sorum var
1- alacağım hesapta daha önce hile kullandım 1 sefer ama banlı değil ilerde bi sıkıntı olur mu yeni bir hesap açıp ona mı alıyım prime?
2-250 tl yi amorti edebilir miyim?
3-250 tl ye değer mi, indirime girer mi, girmesini beklemeli miyim?

Teşekkürler.

rech

80+ Bronze
ana hesabım sebepsiz vac yedi. 2019 da hile kullanmak için açtığım hesap hala bansız. o hesaba prime almayı düşünüyorum bikaç tane sorum var
1- alacağım hesapta daha önce hile kullandım 1 sefer ama banlı değil ilerde bi sıkıntı olur mu yeni bir hesap açıp ona mı alıyım prime?
2-250 TL yi amorti edebilir miyim?
3-250 TL ye değer mi, indirime girer mi, girmesini beklemeli miyim?

Teşekkürler.
2- Biraz şans işi fakat düzenli olarak oynarsan çıkarırsın.
3- İndirime girmez.

federalper

80+ Silver
2-250 TL yi amorti edebilir miyim?
3-250 TL ye değer mi, indirime girer mi, girmesini beklemeli miyim?

Teşekkürler.
120 ye alıp 220 ye amorti ettim. İndirime girmez dolar bazında CS. DLC gibi satıldığı için indirime girmiyor artık.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Hileli hesabına prime hesap alma işşine bir şey diyemem ama sezonlardan o 250 tli hayli ve hayli çıkartırsın.Sadece kasa satma işinden bile çıkartırsın ben en son ki sezondan 400 küsur topladım hepsini oyunlara yatırdım geri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,655
Üyeler
165,705
Son üye
hrafna
Top Bottom