Kanka net çıkarırsın şuan ortalama 5-15 TL arası kasalar düşüuor onlarlada 4.55 lik çıkartma kasası alıp 190 TL ye katladım benŞimdi öncelikle gerçekçi yaklaşıp oyunun güzelliğine kendimizi kaptırmayalım. 250 TL ye değer mi? Ve ikinci olarak düşen kasaları satsam o parayı çıkarır mıyım?
Hocam ben yine normal yüklüyorum bakalım eğlenecek miyim diye. Sonradan yükseltme satın alsam ekstra bir indirme yapıyor mu?Kanka net çıkarırsın şuan ortalama 5-15 TL arası kasalar düşüuor onlarlada 4.55 lik çıkartma kasası alıp 190 TL ye katladım ben
Küçüklüğümden beri Cs hayranıyım. Sallamıyorum kennys editleri ile büyümüşümdür. Ama rank sistemi paralı olduktan sonra silip valorant geçmiştim.250'ye değer eğer FPS oyunlarını seviyorsan. Onu bunu bırak çok büyük bir topluluk sunucusu kısmı var. Sırf orada 1000 saat takılırsın yani.
Alma hayatın kararır aşırı bağımlılık yapıyor.Şimdi öncelikle gerçekçi yaklaşıp oyunun güzelliğine kendimizi kaptırmayalım. 250 TL ye değer mi? Ve ikinci olarak düşen kasaları satsam o parayı çıkarır mıyım?
Saatlerce oynayıp eğlenemeyeceksek de o parayı niye veriyoruz hocam?Alma hayatın kararır aşırı bağımlılık yapıyor.Alıntıyı görüntüle
Valo çok kötü şuanda. Al CS ilaç gibi gelir.Hocam ben yine normal yüklüyorum bakalım eğlenecek miyim diye. Sonradan yükseltme satın alsam ekstra bir indirme yapıyor mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Küçüklüğümden beri Cs hayranıyım. Sallamıyorum kennys editleri ile büyümüşümdür. Ama rank sistemi paralı olduktan sonra silip valorant geçmiştim.
Daha dün takımımıza hile denk geldi kuzenimle oynarken. Ful kafaya tek oynuyordu. (Aim demeyin sıktığı yer ile merminin gittiği yer farklı.) İlk görüşte hile lan bu dedim kuzene. Raporladık ama banlanmadı. Kaynak kodları sızdırılmış Riot Games oyunlarının ondan sanırım böyle şeyler başlayacak artık.Valo çok kötü şuanda. Al CS ilaç gibi gelir.
Bana primeda hiç hile gelmiyor. Oyunu son dönemlerde oynadın mı?Ranked kasacaksan eğer bil ki free versiyonda da prime status'ta da her türlü hileler geliyor gerek legit gerek rage şunuda bil sen hile açmasan bile oyunun büyük kitlesi olan ruslar herkesi hileci sandığı için ve sırf sen iyi oynadığın için chatten sana 2 uyarı yazarlar hileyi kapat hile misin diye yok ta desen inanmaz hilesini açar kökler maçı kazanır buda tüm oyun zevkinin içine eder hile kullanmayan adam sayısı çok az FACEIT'te bile legit hileler varken iyi düşün ona göre satın al bana kalırsa free şekilde topluluk sunucularında takıl prime alma.
Hocam faceit korsan sunucu mu? Yani nedir CS nin içinde olan bir şey mi?Ranked kasacaksan eğer bil ki free versiyonda da prime status'ta da her türlü hileler geliyor gerek legit gerek rage şunuda bil sen hile açmasan bile oyunun büyük kitlesi olan ruslar herkesi hileci sandığı için ve sırf sen iyi oynadığın için chatten sana 2 uyarı yazarlar hileyi kapat hile misin diye yok ta desen inanmaz hilesini açar kökler maçı kazanır buda tüm oyun zevkinin içine eder hile kullanmayan adam sayısı çok az FACEIT'te bile legit hileler varken iyi düşün ona göre satın al bana kalırsa free şekilde topluluk sunucularında takıl prime alma.
Evet oynuyorum arkadaşlarla gerek yoldaş gerek normal giriyoruz ve elbet bir legit hacker geliyor gelmeme gibi imkan çok az şu bir gerçek ki csgo'ya hile yapmakta basit hile kullanmakta basit valorant'ın en azından anti-cheat sistemi biraz daha iyi algılayabiliyor tabi son olaylardan sonra ne olur bilemem ama valorant ban attıktan sonra çok uğraştırıyor ban kaldırmak için bazı methodlar ile ama en azından kullanmış adam bununla uğraşmak yerine ya hileyi bırakıyor kullanmayıp normal oynuyor ya da kanında varsa çeşitli methodlar deneyip banını kaldırıp yine devam ediyor ama csgo böyle değil vac yersin ow yersin yeni hesap açar devam edersin prime alanlar TR'de pahalı olabilir herkes alıp devam edemez ama dolar olarak euro olarak ya da rub olarak adamlar da çok ucuz adam ban yer hile değiştirir tekrar prime alır tekrar devam eder.Bana primeda hiç hile gelmiyor. Oyunu son dönemlerde oynadın mı?
Hayır hocam faceit bir turnuva platformu daha çok profesyonellerin oynadığı veya profesyonel olmak isteyenlerin oynadığı bir yer hileler biraz daha az ama rank kasmak zor karşınıza gelen adam veya adamlar legit hacker'da olabilir çok iyi oyuncu da olabilir smurf'te olabilir bilemezsiniz.Hocam faceit korsan sunucu mu? Yani nedir CS nin içinde olan bir şey mi?
Trust factorunuz düşük olmasın? DMG/LE'de son 30-35 günde 1 tane bile hile görmedim. Günde 1-2 maç atıyorum en az.Evet oynuyorum arkadaşlarla gerek yoldaş gerek normal giriyoruz ve elbet bir legit hacker geliyor gelmeme gibi imkan çok az şu bir gerçek ki csgo'ya hile yapmakta basit hile kullanmakta basit valorant'ın en azından anti-cheat sistemi biraz daha iyi algılayabiliyor tabi son olaylardan sonra ne olur bilemem ama valorant ban attıktan sonra çok uğraştırıyor ban kaldırmak için bazı methodlar ile ama en azından kullanmış adam bununla uğraşmak yerine ya hileyi bırakıyor kullanmayıp normal oynuyor ya da kanında varsa çeşitli methodlar deneyip banını kaldırıp yine devam ediyor ama csgo böyle değil vac yersin ow yersin yeni hesap açar devam edersin prime alanlar TR'de pahalı olabilir herkes alıp devam edemez ama dolar olarak euro olarak ya da rub olarak adamlar da çok ucuz adam ban yer hile değiştirir tekrar prime alır tekrar devam eder.
Hayır hocam faceit bir turnuva platformu daha çok profesyonellerin oynadığı veya profesyonel olmak isteyenlerin oynadığı bir yer hileler biraz daha az ama rank kasmak zor karşınıza gelen adam veya adamlar legit hacker'da olabilir çok iyi oyuncu da olabilir smurf'te olabilir bilemezsiniz.