Neler Yeni

CSGO Ranked Kafama Takılan Soru

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
rankkedayız bi cocuk dakikalar boyunca boş yaptı 5-3 falan da kaybediyorduk kafasına sıktım round başında oyundan attı 30dakika doğal olarak ben rankımdan nasıl bir düşüş sağladım? maçı kaybetseydik daha da mı düşerdi? ki evet o maçı kaybetti arkadaşlar.ne oldu ne bitti anlayamadım .D

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Hayır, maçı kaybetmenden bile daha fazla rank düşüşü yaşadın. En iyisi bu zaten.

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

federalper

80+ Silver
rankkedayız bi cocuk dakikalar boyunca boş yaptı 5-3 falan da kaybediyorduk kafasına sıktım round başında oyundan attı 30dakika doğal olarak ben rankımdan nasıl bir düşüş sağladım? maçı kaybetseydik daha da mı düşerdi? ki evet o maçı kaybetti arkadaşlar.ne oldu ne bitti anlayamadım .D
Bu arada hem maç kaybetmesi hem onun olumsuzluğu geliyor haberin olsun.Bide bir daha vurma round başı 2 saate çıkar sonra 24 sonra 7 diye gider haberin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

olabilecek en fazla düşüşümü yaşadım hocam?
aynen

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
sen adama vurdun dyelim ban yedin gold nova 1 sen silver a duşceksin ama macı kaybetseydin o kadar kolay duşmezdin

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen adama vurdun dyelim ban yedin gold nova 1 sen silver a duşceksin ama macı kaybetseydin o kadar kolay duşmezdin
düşmedim hocam rankımın sonundaydım :(

Bu arada hem maç kaybetmesi hem onun olumsuzluğu geliyor haberin olsun.Bide bir daha vurma round başı 2 saate çıkar sonra 24 sonra 7 diye gider haberin olsun

aynen
biliyorum hocam en cok dususu mu yaşadım onu soruyorum sadece sağolun en azından rank up maçımdı olamadık ama rank da düşmedik :)

dost ayran

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
babamrb
  • Beğen
Reaksiyonlar: Muri

federalper

80+ Silver
düşmedim hocam rankımın sonundaydım :(

biliyorum hocam en cok dususu mu yaşadım onu soruyorum sadece sağolun en azından rank up maçımdı olamadık ama rank da düşmedik :)
en çok düşüş hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: Muri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,249
Üyeler
167,454
Son üye
Severus21