Neler Yeni

csgo raw fare ivmesi ayarı

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
csgo da raw ile fare ivmesi acık ben alıstım hemen hemen bu ayara sımdı valorant gıbı oyunlarda fare ivme raw gibi seyler yok ben sıdımı 2 sınde kapatsam yararlı olur yoksa 1 ını kapatsam yararlı olur veya hangısını kapatmam gerkıor bana yardımcı olurmusunuz yanı kotu bişeymi raw fare ivmesi fln

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valorantta fare ivmesi yok fakat raw input açık.
yani simdi csde ne yapmalıyım bana yararlı olması ıcın 2sı acıkmı kalmalı yoksa 1 tanesı fln kapalımı kalmalı ne yani söylermisin

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
csgo da raw ile fare ivmesi acık ben alıstım hemen hemen bu ayara sımdı valorant gıbı oyunlarda fare ivme raw gibi seyler yok ben sıdımı 2 sınde kapatsam yararlı olur yoksa 1 ını kapatsam yararlı olur veya hangısını kapatmam gerkıor bana yardımcı olurmusunuz yanı kotu bişeymi raw fare ivmesi fln
raw input açık olursa farenin kendi ayarlarını kullanır valorant da raw input açık cs de de açık oynamaya alış bende ivmeli oynuyordum şu an raw input açık oynuyorum

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
raw input açık olursa farenin kendi ayarlarını kullanır valorant da raw input açık cs de de açık oynamaya alış bende ivmeli oynuyordum şu an raw input açık oynuyorum
yani csde raw açık olcak fare ivmesi acık olmayacak demi
Mesaj otomatik birleştirildi:

zbabomen

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
yani csde raw açık olcak fare ivmesi acık olmayacak demi
raw açık olursa ivme olamayacak ama raw kapatrısan windows un ayarlarını kullanacağı için ivme açık olacak raw ı kapatıp windows ayarlarından ivmeyi kapatabilirsin

Dambıldor

80+ Silver
oyunlarda raw input açık oynamak her zaman daha iyidir. Oyunun kendi sensleriyle ayarla sadece araya windows girince karışıyor. Windowstanda ne olur ne olmaz kapa.

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
raw açık olursa ivme olamayacak ama raw kapatrısan windows un ayarlarını kullanacağı için ivme açık olacak raw ı kapatıp windows ayarlarından ivmeyi kapatabilirsin
raw açık fare ivmesi kapalı csden peki windows ayarlarından nerde kapatıcam fare ivmesini

raw açık fare ivmesi kapalı csden peki windows ayarlarından nerde kapatıcam fare ivmesini
tam olarak nere girmem gerekıyor

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive

fare ayarları -> ek fare seçenekleri -> işaretçi seçenekleri ne girersen oradan ayarlayabilirsin ama raw açık olursa zaten buradan yaptığın ayarlar oyunu etkilemeyecek

Dambıldor

80+ Silver

windows arama yerine fare yaz tıkla sağ üstten ek fare seçeneklerine tıkla oradan işaretçi seçenekleri oradan da işaretçi hassayiteni artır olanın tikini kaldır

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
windows arama yerine fare yaz tıkla sağ üstten ek fare seçeneklerine tıkla oradan işaretçi seçenekleri oradan da işaretçi hassayiteni artır olanın tikini kaldır
he o kaldırmıstım onceden ben zaten şimdi raw girişi açık olunca mouse dpi ile mi hassasiyet oluyor

he o kaldırmıstım onceden ben zaten şimdi raw girişi açık olunca mouse dpi ile mi hassasiyet oluyor
şimdi ben sunu anlamaya calısıyorum raw girşi mi açık olması benım ıcın yararlı ve ıyı yoksa fare ivmesi mi yada her ikiside cs kontroller ayarında olanları bahsediyorum

motive

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
motive
şimdi ben sunu anlamaya calısıyorum raw girşi mi açık olması benım ıcın yararlı ve ıyı yoksa fare ivmesi mi yada her ikiside cs kontroller ayarında olanları bahsediyorum
fare ivmesi açarsan csgo nun kendi ivme ayarlarını kullanıyor ama raw kapalı oynarsan ve windows üzerinden ivme açarsan windows un kendi ivmesini kullanıyor cs nin ivmesi windows un ivmesine göre daha tutarlı diye biliyorum ivmeli oynayacaksan cs içinden aç bence

ElyyaK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Abdullah
csgo_2021_04_04_17_32_43_864.png

cs prof oyuncular 2 sını kapatıorlardı ama ben 2 sını kapatınca wındowstan fare ivmesini acmam gerkır dıorlardı ben o ayarı sevmedım oyuzden 2 sını kullanıyordum suan 2 sı acık kullanmam bana bır sorun cıkarmaz demı yada raw girişi açık kalsa sadece ?

Top Bottom