kolay ban yermiymalınır
Oynuyorsan alınır kardeşim 250 tl ye aldım 3 4 ayda kasalardan daha fazla kazandım tabi bu para steam içerisinde kullandımcsgo 250tl seçkin değer mi
peki bu paraları gerçekte kazanmanın yolu var mı al sat vbOynuyorsan alınır kardeşim 250 TL ye aldım 3 4 ayda kasalardan daha fazla kazandım tabi bu para steam içerisinde kullandım
aslında var diye biliyorum ama nasıl olduğunu bilmiyorum araştırmak lazımpeki bu paraları gerçekte kazanmanın yolu var mı al sat vb
Var, skin alıp csgo skin sitelerinde skini satıp kartınıza felan çekebiliyorsunuz ama sitelere dikkat edin güvenilir olanlara yönelin , kumar oynamayın ytdpeki bu paraları gerçekte kazanmanın yolu var mı al sat vb
Kolay ban yermiyim derken ? Hile açarsan banlanırsın sadece hile değil takım sabote vs dende banlanabilirsin.Temiz şekilde oynarsan ban yemezsinkolay ban yermiym
normal ciddi bi oyuncuyum hileden nefret ederim zaten. fakat gereksiz ban yiyen bi arkadaşımın tanıdığı oldu parasıda boşa gitti itemleri ruslarda oyundan gereksiz kickliyorKolay ban yermiyim derken ? Hile açarsan banlanırsın sadece hile değil takım sabote vs dende banlanabilirsin.Temiz şekilde oynarsan ban yemezsin