Ekran kartı kullanımı kaç?r5 3600 ü %10 kullaniyo dusuk fps aliyorum niye düşük kullaniyo bilmiyorum çözümünü bulamadim, manuel olarak veya direk arttirmanin yöntemi var mı? -high ve threads komutlarini denedim
Sorun yok o zaman. CPU %10 ile ekran kartını besleyebiliyor. %100 çalışsa ne yazar? Hiç bir etkisi olmaz. CS.GO'da sorun var.95 üstü hep
evetSorun yok o zaman. CPU %10 ile ekran kartını besleyebiliyor. %100 çalışsa ne yazar? Hiç bir etkisi olmaz. CS.GO'da sorun var.
Ekran kartının driverı güncel mi? Doğru olanı yüklediğine emin misin?
Formatın çözeceğini düşünmüyorum.Bios güncel mi?2 3 gün içinde düzeltemessem format deniycem
Bizim çözebileceğimiz bir sorun değil. Oyundan kaynaklı.Dostum senin sorunun hala çözülemedi mi? İyi bilgisi olan biri yok mu etiketleyelim ya ? Ben üzüldüm senin için gerçekten kaç gündür uğraşıyorsun...
Bir tek bu arkadaş yaşıyor bu sorunu çok garip gerçektenBizim çözebileceğimiz bir sorun değil. Oyundan kaynaklı.
Şimdi CS:GO'ya girin eskisine göre düşük FPS alacaksınız...Bir tek bu arkadaş yaşıyor bu sorunu çok garip gerçekten
İlk önce herkesin shader ayarını yükselttiler. Bunun sebebi ile ilgili teori ise source 2 gelince bu ayarı geri çekecekler ve fps artmış gibi görünecek. Source 2 iptal oldu ama hala shader falan yüksekte. Valve=İtopya ikisi de alanlarının en iyileri olmayı isteye isteye reddediyorlar...Şimdi CS:GO'ya girin eskisine göre düşük FPS alacaksınız...