irfanirfan
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilmem, şu an yapmıyor muyuz yoksa?God of War için de yapsak mı hocam ne dersin
Beraber çalışmaya ne dersin?
Bilmem, şu an yapmıyor muyuz yoksa?God of War için de yapsak mı hocam ne dersin
YT'de birisi i5-10300h gtx 1650 ile uncharted drake's fortune oynamış. fpsleri 18-30 arası benim kartım daha iyi fps farkı olur mu?Hocam elinize sağlık çok yararlı olmuş. benim bir sorum var oyunlar ps3'teki oyunlarla aynı değil mi? çünkü attığınız videodaki uncharted'da hem altyazı hem dublaj vardı. diğer sorum da şu sistemle Gtx 1660 Ti 6 Gb / i5-10300h / 1x16 Gb Ram uncharted benzeri oyunları en azından 30 fps oynayabilir miyim ?
30 FPS sabit alman imkansız, hiçbir işlemci sabit oynatmıyor.uncharted benzeri oyunları en azından 30 fps oynayabilir miyim ?
Yakın değerler alırsın fakat tüm oyun için videodaki değerleri bekleme. Genelde yüksek FPS veren alanlarda kayıt alıyorlar.YT'de birisi i5-10300h gtx 1650 ile uncharted drake's fortune oynamış. fpsleri 18-30 arası benim kartım daha iyi fps farkı olur mu?
anladım sizce uğraşmaya değer mi sonuçta genel olarak 30 fps'in altında bir oyun deneyimi sunacak.30 FPS sabit alman imkansız, hiçbir işlemci sabit oynatmıyor.
Yakın değerler alırsın fakat tüm oyun için videodaki değerleri bekleme. Genelde yüksek FPS veren alanlarda kayıt alıyorlar.
FPS takıntın varsa tabii ki değmez.anladım sizce uğraşmaya değer mi sonuçta genel olarak 30 fps'in altında bir oyun deneyimi sunacak.