Neler Yeni

Csgoda Hile Karşıtı Hile Geliştirilemez Mi

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Arkadaşlar bir tane csgo hilesi gördüm karşı takımı direk oyundan atıyor ve kazanıyor bende diyorum ki baba bir yazılımcı çıksa csgo için 3.parti engelleyici bir program kodlasa yani şöyle biz bunu açarsak oyunda 3.parti yazılım kullanan herkes atılıcak bu imkansız mı çünkü csgoyu çok seviyorum ve her maç hile gelmesinnden sıkıldım :(

Spawl

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
527
İsim
KEREM BENLİ
Arkadaşlar bir tane csgo hilesi gördüm karşı takımı direk oyundan atıyor ve kazanıyor bende diyorum ki baba bir yazılımcı çıksa csgo için 3.parti engelleyici bir program kodlasa yani şöyle biz bunu açarsak oyunda 3.parti yazılım kullanan herkes atılıcak bu imkansız mı çünkü csgoyu çok seviyorum ve her maç hile gelmesinnden sıkıldım :(
csnin genel sıkıntısı

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valve hilelerden nasıl para azanıyor aksine oyuncu kaybetmiyor mu

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Mümklün ama önünde 2 tane büyük engel var.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Donanım hileleri dahi meydana çıktı artık anticheatten bir şey beklememek lazım. Youtube'da Script Kid mi ne var, hile gibi dosya hazırlayıp oyunu saçmalaştıran şeylerle hileymiş gibi internet sitesinde yayınlıyor, aynı zamanda maç demosuna erişip bunları yayınlıyor belki böyle şeyler bir tık(cık) uzak durmaya teşvik edebilir ama ücretli hileler kaldığı yerden devam...

utku26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
291
İsim
Utku Başer
Kanka bi tanesini engellese başka biri çıkıyor bunun sonu yok.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Şu anda üzgün bir şekilde valorant açıyorum :(

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Csgo'yu hilesiz oynamanın tek yolu var. Valorant'a başlamak :)

Top Bottom