Çözüldü✓ Csm sonrası siyah ekran

xemlod

80+
Reaksiyon skoru
2
SELAM İYİ FORUMLAR BEN CSM KAPATIP SECURE BOOST AÇAYIM DEDİM AMA PC AÇILMIYOR SİYAH EKRAN KALIYOR BİOS PİLİNİ ÇIKARDIM SORUN ÇÖZÜLMESİ BİOS PİNLERİNİ TORNAVİDA İLE YAPTIM SIFIRLAMA AMA HALA SİYAH EKRAN GİGABYATE B450M SH2 ANAKART EKRAN KARTI RX580 8GB ASUS

sırasıyla ramleri çıkartıp tekrar takın olmazsa işlemciye aynı işlemi uygulayın

SELAM İYİ FORUMLAR BEN CSM KAPATIP SECURE BOOST AÇAYIM DEDİM AMA PC AÇILMIYOR SİYAH EKRAN KALIYOR BİOS PİLİNİ ÇIKARDIM SORUN ÇÖZÜLMESİ BİOS PİNLERİNİ TORNAVİDA İLE YAPTIM SIFIRLAMA AMA HALA SİYAH EKRAN GİGABYATE B450M SH2 ANAKART EKRAN KARTI RX580 8GB ASUS
Hocam bilgisayara bağlı bütün kabloları her şeyi çıkartın kasanın arkasından, güç vs. de bağlı olmasın. BIOS pilini tekrar çıkart, en az 30 saniye olacak şekilde güç düğmesine 5 dakika da bir basılı tut. İlk yapışında statik elektriği atacak içindeki bütün güç gidecek zaten ama yine de garanti olsun diye 5 er dakika daha bekleyip 30 saniye kadar tekrar basılı tut. En son bırak öyle kalsın. 15-20 dakika kadar oyalan bir şeyler ile sonra tekrardan BIOS pilini takıp elektriğe bağlayıp kontrol et.

Hocam bilgisayara bağlı bütün kabloları her şeyi çıkartın kasanın arkasından, güç vs. de bağlı olmasın. BIOS pilini tekrar çıkart, en az 30 saniye olacak şekilde güç düğmesine 5 dakika da bir basılı tut. İlk yapışında statik elektriği atacak içindeki bütün güç gidecek zaten ama yine de garanti olsun diye 5 er dakika daha bekleyip 30 saniye kadar tekrar basılı tut. En son bırak öyle kalsın. 15-20 dakika kadar oyalan bir şeyler ile sonra tekrardan BIOS pilini takıp elektriğe bağlayıp kontrol et.
Dün gece yaptım ama sonuç alamadım sabah bios soktum evden çıktım akşam kuzenin 1660 ekran kartı ile deniyecem umarım sonuç alırım sağolun

Güç yokken csr sıfırlama yerine koydum kanka öyle gördüm bios sıfırlamak için
Öyle bir şey yok.
Bios pili bir süre takılı kalmadığı zaman Bios zaten varsayılan ayarlarına dönüyor.
Umarım çizmedin bir yerleri.

Gigabyte anakartlarda bu durum kronik bir sorun, güvenli önyükleme doğru açılmadığında anakart kendisini bu şekilde kilitliyor. Ayrıca bios sıfırlamak bu ayarı sıfırlamıyor, ya servis ya da farklı bir yerden anakartı onarıma ver senlik bir durum yok yüksek ihtimalle açılmaz o anakart

Öyle bir şey yok.
Bios pili bir süre takılı kalmadığı zaman Bios zaten varsayılan ayarlarına dönüyor.
Umarım çizmedin bir yerleri.
Sanmıyorum hocam sadece temas edecek şekilde yaptım zaten boş pindi yaptığım yer csm kapatıp secure boost açmayı denedim sonrasında siyah ekran kalıp durdu hiç bir şekilde ekran gelmedi ram soktum taktım güç boşaltma bios pilini çıkardım bekledim hiç bir şekilde verim alamadım. 1660 bir kartla denicem akşam birde kuzenin ssd takip bakcam bilmiyorum açılmasa sıkıntı servise vermek istemiyorum Tokatçı hepsi zaten maddi durumum sıkıntı

Gigabyte anakartlarda bu durum kronik bir sorun, güvenli önyükleme doğru açılmadığında anakart kendisini bu şekilde kilitliyor. Ayrıca bios sıfırlamak bu ayarı sıfırlamıyor, ya servis ya da farklı bir yerden anakartı onarıma ver senlik bir durum yok yüksek ihtimalle açılmaz o anakart
Nasıl açılmaz ya kim uğraşacak şimdi servisle neyse yapacak bişi yok

Arkadaşlar akşam 1660 veya 1650 kart taksam görüntü alabilir miyim? Son kez öyle denemek istiyorum maaşı alınca en kötü servise götürcem bişi yazar mısınız net

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,453
Üyeler
183,837
Son üye
mambaout
Geri