Neler Yeni

Cümlenin Ögeleri Yardım Edin

Doğan25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğan Akbulut
bu konudan anlayan varmı pazartewsi günü sonda yardım edebilirmisiniz lütfen cümlenin ögelerine ayırmam lazım metni ama ben bu konuyu bilmiyorum performans ödevi ayrıca

Ekler

• Ekran Görüntüsü (70).png
    Ekran Görüntüsü (70).png
    284.7 KB · Hit: 72
  • Ekran Görüntüsü (71).png
    Ekran Görüntüsü (71).png
    259.5 KB · Hit: 73

Doğan25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğan Akbulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu tembellikten kurtulup iki saat çalışsan anlarsın konuyu zaten. Kimse yapmaz bunu. Öğrenip kendin yapman lazım.
ben dinledim dün okuldan gelir gelmez edebiyatla pek alakam yokda ondan yapamıyorum beceremiyorum edebiyatı bi türlü

Reindi

80+ Silver
bu konudan anlayan varmı pazartewsi günü sonda yardım edebilirmisiniz lütfen cümlenin ögelerine ayırmam lazım metni ama ben bu konuyu bilmiyorum performans ödevi ayrıca
soruları var bir tek onları sorup buluyorsun bu konuda bir şey yok ki

Doğan25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğan Akbulut
soruları var bir tek onları sorup buluyorsun bu konuda bir şey yok ki
ama yapamıyorum sıkıntı orda bugünde dinledim yapmaya çalıştım tık yok yapamıyorum nedensizce çalışsamda yapamıyorum çalışmasamda

Doğan25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Doğan Akbulut
Yapılması gerekenler;
1- Discordu kapat alttan ,öyle ders çalışılmaz
2- Bunu izle
bunuda dinlemiştimde dediğim şu ne kadar dinlersem dinliyim aklıma kazıyamıyorum zeki arkadaşımda yokki yaptırayım yapsam full hatalı çıkcak hoca 0 bascak

NeẊus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Berkay Gülpınar
bunuda dinlemiştimde dediğim şu ne kadar dinlersem dinliyim aklıma kazıyamıyorum zeki arkadaşımda yokki yaptırayım yapsam full hatalı çıkcak hoca 0 bascak
hocanız illa bu konuyu yazdırmıştır deftere , al onu yanına aç defteri metni oku deneyerek yap max 2 saatini alır taş çatlasa

Top Bottom