ben dinledim dün okuldan gelir gelmez edebiyatla pek alakam yokda ondan yapamıyorum beceremiyorum edebiyatı bi türlüŞu tembellikten kurtulup iki saat çalışsan anlarsın konuyu zaten. Kimse yapmaz bunu. Öğrenip kendin yapman lazım.
soruları var bir tek onları sorup buluyorsun bu konuda bir şey yok kibu konudan anlayan varmı pazartewsi günü sonda yardım edebilirmisiniz lütfen cümlenin ögelerine ayırmam lazım metni ama ben bu konuyu bilmiyorum performans ödevi ayrıca
ama yapamıyorum sıkıntı orda bugünde dinledim yapmaya çalıştım tık yok yapamıyorum nedensizce çalışsamda yapamıyorum çalışmasamdasoruları var bir tek onları sorup buluyorsun bu konuda bir şey yok ki
bunuda dinlemiştimde dediğim şu ne kadar dinlersem dinliyim aklıma kazıyamıyorum zeki arkadaşımda yokki yaptırayım yapsam full hatalı çıkcak hoca 0 bascak
hocanız illa bu konuyu yazdırmıştır deftere , al onu yanına aç defteri metni oku deneyerek yap max 2 saatini alır taş çatlasabunuda dinlemiştimde dediğim şu ne kadar dinlersem dinliyim aklıma kazıyamıyorum zeki arkadaşımda yokki yaptırayım yapsam full hatalı çıkcak hoca 0 bascak