Öneri CUSTOM KLAVYE ÖNERİSİ

furieux

80+
Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar 5 ila 8k arasında premium class rapid triggerlı, manyetik switchli bi klavye arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz klavye önerilerine açığım.

Kullanıcısı mısınız hocam?

Memnun musunuz hocam klavyeden, ben fps tarzı oyunlar oynuyorum siz önerir misiniz fps oyunlarda bu klavyeyi.
Hocam memnunum zaten dediğim gibi wooting katili, şuanda dünya üzerinde en hızlı klavyelerden birisi diyebilirim. sizi fps oyunlarında fazlasıyla tatmin eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam memnunum zaten dediğim gibi wooting katili, şuanda dünya üzerinde en hızlı klavyelerden birisi diyebilirim. sizi fps oyunlarında fazlasıyla tatmin eder
iyzico kampanyası ile 500e yakın indirimi var ek olarak indirim kodu girersiniz indirimli alabilirsiniz

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyzico kampanyası ile 500e yakın indirimi var ek olarak indirim kodu girersiniz indirimli alabilirsiniz
o işten hiç anlamıyorum anlatabilir misiniz iyzico olayını hocam

Arkadaşlar 5 ila 8k arasında premium class rapid triggerlı, manyetik switchli bi klavye arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz klavye önerilerine açığım. sistem bilgisayara almıştım farklı zamanlarda ilk aldığımı 2018 de aldım hala sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim
2018 den beri kullanıyorum sorunsuz sağlam, tavsiye ederim tek sorunu tuşların ses seviyesi biraz fazla gelebilir,onun harici çok sağlam bir klavye

Frisby G8530QM Pandora RGB Multimedya USB Kablolu Mekanik Gaming Klavye

2018 den beri kullanıyorum sorunsuz sağlam, tavsiye ederim tek sorunu tuşların ses seviyesi biraz fazla gelebilir,onun harici çok sağlam bir klavye

Frisby G8530QM Pandora RGB Multimedya USB Kablolu Mekanik Gaming Klavye
Brom custom bakıyorum bu tarzlar bana gelmez pek ama teşekkür ederim yinede.

Geri