Kullanıcısı mısınız hocam?![]()
Sikakeyb Castle HM80 Klavye (Manyetik Switch / HE)
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
https://wraithesports.com/products/sikakeyb-castle-hm80-mekanik-klavye-manyetik-switch Bencede kesinlikle bu wooting katiliArkadaşlar 5 ila 8k arasında premium class rapid triggerlı, manyetik switchli bi klavye arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz klavye önerilerine açığım.
Yok ama güzel klavyedir incelemeleri mevcutKullanıcısı mısınız hocam?
Ben kullandım hocam merak ettiklerinizi sorabilirsinizKullanıcısı mısınız hocam?
evet namı öyle ordan pay biçinhttps://wraithesports.com/products/sikakeyb-castle-hm80-mekanik-klavye-manyetik-switch Bencede kesinlikle bu wooting katili![]()
Memnun musunuz hocam klavyeden, ben fps tarzı oyunlar oynuyorum siz önerir misiniz fps oyunlarda bu klavyeyi.Ben kullandım hocam merak ettiklerinizi sorabilirsiniz
Hocam memnunum zaten dediğim gibi wooting katili, şuanda dünya üzerinde en hızlı klavyelerden birisi diyebilirim. sizi fps oyunlarında fazlasıyla tatmin ederMemnun musunuz hocam klavyeden, ben fps tarzı oyunlar oynuyorum siz önerir misiniz fps oyunlarda bu klavyeyi.
iyzico kampanyası ile 500e yakın indirimi var ek olarak indirim kodu girersiniz indirimli alabilirsinizHocam memnunum zaten dediğim gibi wooting katili, şuanda dünya üzerinde en hızlı klavyelerden birisi diyebilirim. sizi fps oyunlarında fazlasıyla tatmin eder
o işten hiç anlamıyorum anlatabilir misiniz iyzico olayını hocamHocam memnunum zaten dediğim gibi wooting katili, şuanda dünya üzerinde en hızlı klavyelerden birisi diyebilirim. sizi fps oyunlarında fazlasıyla tatmin eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
iyzico kampanyası ile 500e yakın indirimi var ek olarak indirim kodu girersiniz indirimli alabilirsiniz
2018 den beri kullanıyorum sorunsuz sağlam, tavsiye ederim tek sorunu tuşların ses seviyesi biraz fazla gelebilir,onun harici çok sağlam bir klavyeArkadaşlar 5 ila 8k arasında premium class rapid triggerlı, manyetik switchli bi klavye arıyorum. Tavsiye edebileceğiniz klavye önerilerine açığım. sistem bilgisayara almıştım farklı zamanlarda ilk aldığımı 2018 de aldım hala sorunsuz kullanıyorum tavsiye ederim
Brom custom bakıyorum bu tarzlar bana gelmez pek ama teşekkür ederim yinede.2018 den beri kullanıyorum sorunsuz sağlam, tavsiye ederim tek sorunu tuşların ses seviyesi biraz fazla gelebilir,onun harici çok sağlam bir klavye
Frisby G8530QM Pandora RGB Multimedya USB Kablolu Mekanik Gaming Klavye