Neler Yeni

Custom Rom,Launcher,Stock Rom istekleriniz.

afducy

80+
Custom Rom,Launcher,Stock Rom istekleriniz varsa bu konu altına belirtin.

Yardımcı olabileceğim tüm cihazlara destek vereceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ekrem Bakırcı
Custom ROM'lar hakkında bir şeyler anlatabilirsin Lineage OS os gibi versyonlardan bahsedebilirsin.

afducy

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Custom ROM'lar hakkında bir şeyler anlatabilirsin Lineage OS os gibi versyonlardan bahsedebilirsin.
Cihaz merkezli kademe kademe konu yüklemeyi düşünüyorum. İlk olarak zaten bu los aosp vb bahsedeceğim.

Google Seed cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yusufjur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf
1 ay öncesine kadar note 3 kullanıyordum.
Baya bi ROM attım telefona ve en iyisi lineage idi. Tabii ki de stabilite açısından.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

bothan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emirhan öztürk
Huawei gr5 cihazım var linage os kullanmak istiyorum fakat linage os benim cihazıma destek sunmuyor yine de kullanabilir miyim? yoksa başka bir rom öneriniz var mı ?

afducy

80+
Huawei gr5 cihazım var linage os kullanmak istiyorum fakat linage os benim cihazıma destek sunmuyor yine de kullanabilir miyim? yoksa başka bir rom öneriniz var mı ?
Hocam biraz bakınayım size dönüş yaparım.

Google Seed cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reck

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
sefa gençer
HTC one m8 dualsim var bende. yurtdışından almıştım ve artık miladı doldu. ufaktan bu işleri biraz kurcalamak istiyorum önerebileceğin bir şeyler varsa deneriz beraber.

afducy

80+
Lineage vb romlar cihazın için mevcut. İstersen rehber hazırlayabilirim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Metehan
hocam merhaba ben pek anlamıyorum bu yazılım işlerinden de internette gördüm custom roö atın demişler telefonuk 64 bit ama 32 bit modunda çalışıyor tft mobileyi indiremiyoruö acaba telefonumu 64 bit yapmam mümkün mü mümkünse nasıl yapacağım yardımcı olabilir misin bana ?

afducy

80+
hocam merhaba ben pek anlamıyorum bu yazılım işlerinden de internette gördüm custom roö atın demişler telefonuk 64 bit ama 32 bit modunda çalışıyor tft mobileyi indiremiyoruö acaba telefonumu 64 bit yapmam mümkün mü mümkünse nasıl yapacağım yardımcı olabilir misin bana ?
Cihazına ARM64 rom desteği varsa custom rom kur geç. :)

ansucha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
NASUHCAN ÖZBEK
Uzun zaman önce cihazıma diğer cihazların uygulamalarını kurmak istediğimde kuramıyordum böyle tüm uygulamaların paylaşıldığı bir site vardı hatırladığım sonynin launcherını kuramıyorum aynı şekilde klavyesini de araştırdığımda neden kaynaklı olduğunu bulamadım konu başlığını görünce sormak istedim neden kaynaklı olduğunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ramazan İşbilen
Dostum birtane Casper Via S10 Tablet var elimde custom rom atmak istiyorum Bootloader açık ama installation aborted(yükleme iptal edildi) hatasını alıyorum Atacağım custom rom android 10 ve kaldıracağını düşünüyorum annemin telefonunda snapdragon 425 gibi dandik bir işlemci olmasına rağmen android 10 kaldırıyor.
İndirmeye çalıştığım custom rom Pixel Experience Hero 10
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum birtane Casper Via S10 Tablet var elimde custom rom atmak istiyorum Bootloader açık ama installation aborted(yükleme iptal edildi) hatasını alıyorum Atacağım custom rom android 10 ve kaldıracağını düşünüyorum annemin telefonunda snapdragon 425 gibi dandik bir işlemci olmasına rağmen android 10 kaldırıyor.
sd kart ile atıyorum bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ramazan İşbilen
Mesaj otomatik birleştirildi:

boot loader lazımmış bootloader için twrp lazım twrp için root lazım ama root için de twrp lazım pc siz olmuyor herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,064
Üyeler
160,635
Son üye
bycetin
Top Bottom