Hocam o oyunu hiç oynamadım ama hikayesini RDR ile felan kıyaslıyorlar %50si gene cyberpunk diyor ilk başta çok buglu ve optimizesiz bir oyundu ama gördüğüm kadarıyla fena değil oyun ben şahsen tercih etmem ama oyunun grafikleri hikayesi felan güzel duruyor.Epicde gene düşmüş cyberpunk oynayanlar bilgi verirse sevinirim nasıl kaç saat hikayesi var
Değer kesinlikle. Kaç saat hikâyesi var bilmiyorum ama bütün yan görevler dahil yaparsan bence 80-90 saat vardır. Ben de indirime girdiğinde aldım iyi ki almışımEpicde gene düşmüş cyberpunk oynayanlar bilgi verirse sevinirim nasıl kaç saat hikayesi var
Tadını çıkararak, yan görevleri yaparak oynarsanız 30-40 saat süresi var. Oyun mükemmel kesinlikle alın.Epicde gene düşmüş cyberpunk oynayanlar bilgi verirse sevinirim nasıl kaç saat hikayesi var
Kesinlikle bir kere olsa bile oynaman gereken oyunlardan.Epicde gene düşmüş cyberpunk oynayanlar bilgi verirse sevinirim nasıl kaç saat hikayesi var
Alınır çok fazla bug vardı fakat düzeltilmiştirEpicde gene düşmüş cyberpunk oynayanlar bilgi verirse sevinirim nasıl kaç saat hikayesi var