Neler Yeni

Rehber CyberPunk 2077 Detaylı Oynanış Rehber'i Yayımlandı! ||Tamamlanma Oranı %77||

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hey Choomba!
Rehberime Bur'dan Ulaşabilirsin. Steam'de Yorum Ve Beğenilerini Esirğeme :)

Tamamlanma Oranı %77

Son Eklenen İçerik

Capture.PNG

Son düzenleme:

01adanalı

80+ Silver

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Samurai V

Sen Bakıcam Diyordun En Son Yayınladığında.​

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3

''Tamamlanma Oranı %55 Devamlı Güncellenecek!'' nasıl oluyor?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

''Tamamlanma Oranı %55 Devamlı Güncellenecek!'' nasıl oluyor?

Eee Şöyle %55 bitti ve sürekli güncelleyerek % oranını arttırıyorum demek oluyor anlamak zor olmasa gerek bence.
Şu an'da %62

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben TP'ye rehber yazayım buraya da onun linkini atayım rehber olsun güzel.

• Beğen
Reaksiyonlar: -Yec

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Son düzenleme:

Samurai V

80+
@Samurai V

Sen Bakıcam Diyordun En Son Yayınladığında.​

Güzel olmuş, eline sağlık. Ben nash in tüfeğini (700 demage) kullandım daha çok ama seninkilerde güzelmiş, favorim araba olarak turbo-r v-tech i tercih ederim çok denedim. Cyberpunk 2077 cyberpunk evrenini çok iyi anlatıyor, geçen dediğin gibi oyun insanı çok düşündürüyor.
Takemura'nın "sistemi körü körüne eleştiriyorsun ama daha iyi sistemi önermiyorsun"(tam doğru olmayabilir) lafı iyiydi.
not: Panam, Judy'nin getir götürünü yapar. o.O2

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Güzel olmuş, eline sağlık. Ben nash in tüfeğini (700 demage) kullandım daha çok ama seninkilerde güzelmiş, favorim araba olarak turbo-r v-tech i tercih ederim çok denedim. Cyberpunk 2077 cyberpunk evrenini çok iyi anlatıyor, geçen dediğin gibi oyun insanı çok düşündürüyor.
Takemura'nın "sistemi körü körüne eleştiriyorsun ama daha iyi sistemi önermiyorsun"(tam doğru olmayabilir) lafı iyiydi.
not: Panam, Judy'nin getir götürünü yapar. o.O2
Takamura Şeyde demişti "Bu dünyayı şirketler hariç başka kim yöneticek sokaklar'daki o çetelermi yoksa senin gibi hırsızlarmı(galiba hırsız diyordu tam hatırlamıyorum 6 ay oldu şu andada o bölüme gelemedim)"
Judy En İyisidir Panam Onun yanına bile yaklaşamaz Judy'nin Pramid Şarkısı Görevin'de çocukluktaki yaşadığı anıların seslerini felan duyuyorduk çok duygu yüklü bir sahneydi öocukluğun'da hep dışlamışlardı Judy'yi
Ben'de bu 3 silah dışına çıkamıyorum ve hızlı ayriyetten şekil olduğun'Dan CALİBURN

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Abi engellemiş galiba seni görmüyor çünkü 😁
Evet Ben O Zeki Arkadaşı Engelledim "Kendisi Anca Dalga Geçmeyi Biliyor" Ne Yapalım Fazla Bir şey Beklememek Lazım En Fazla Bunu Yapabiliyor. Buraya O Rehberin Sığamayacak Kadar Büyük Olduğunu Bilmiyor Pek Elverişli Bir Ortam'Da Değil Zaten Burası Bu Çapta Büyük Şeyler İçin Çok Fazla Hata Gördüm Bir Önceki Rehberi Hazırlarken.

Top Bottom