Neler Yeni

Rehber CyberPunk 2077 Detaylı Oynanış Rehber'i Yayımlandı! ||Tamamlanma Oranı %77||

Aware

80+ Silver
Evet Ben O Zeki Arkadaşı Engelledim "Kendisi Anca Dalga Geçmeyi Biliyor" Ne Yapalım Fazla Bir şey Beklememek Lazım En Fazla Bunu Yapabiliyor. Buraya O Rehberin Sığamayacak Kadar Büyük Olduğunu Bilmiyor Pek Elverişli Bir Ortam'Da Değil Zaten Burası Bu Çapta Büyük Şeyler İçin Çok Fazla Hata Gördüm Bir Önceki Rehberi Hazırlarken.
Yeni kural: Her kelime büyük harfle başlar.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,251
İsim
Turuncu Keskin
Yeni kural: Her kelime büyük harfle başlar.
Takıntı veya tikte olabilir, eli sürekli kelime yazarken shifte gidiyor olabilir. Pekte sizi alakadar edecek durumlar değil, keyfine göre yazar modlar sıkıntı çıkarmıyorsa boş yorum yapmayın.

Eline sağlık güzel rehber olmuş.

Aware

80+ Silver
Takıntı veya tikte olabilir, eli sürekli kelime yazarken shifte gidiyor olabilir. Pekte sizi alakadar edecek durumlar değil, keyfine göre yazar modlar sıkıntı çıkarmıyorsa boş yorum yapmayın.

Eline sağlık güzel rehber olmuş.
Benim eleştiri yapmam da sizi ilgilendirmiyor boşu kesin yolunuza bakın.
Eski Bir Alışkanlık: Her Kelimenin Başını Bu Yüz'Den Büyük Yazıyorum.
İnsan gibi açıkladığın için teşekkürler.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Hocam kritik seçimler ile ilgili rehber, sevişilebilecek karakterler ile ilgili rehber, evren ile alakalı rehber, karakterler ile ilgili rehber, mod rehberi de lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca neden fotoğraf galerin sadece büyük göğüslü karı kızla dolu :D?

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Hocam kritik seçimler ile ilgili rehber, sevişilebilecek karakterler ile ilgili rehber, evren ile alakalı rehber, karakterler ile ilgili rehber, mod rehberi de lazım
oyunun bütün sonlarını ekliycem ne yaparsak hangi sona çıkarız ve nasıl bitiririz diye videolu olarak, malum işleri ekledim 2 farklı karakter diğerleri beni ilgilendirmiyor öne çıkmıyorlar, evren o kesin gelicek baya uzun hem'de yazıyorum onu, modlar ise güzel modları seçiyorum kullanılabilecek olanları

Ayrıca neden fotoğraf galerin sadece büyük göğüslü karı kızla dolu :D?
Hocam o işlere girmeyelim ya seviyorum yani ne yapiyim :p

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Tek rehberde toplanması çok karışık olmuş bir kaç rehberde toplanabilirdi bence. Olmadı tamamen bitince ayırırsın.
oyunun bütün sonlarını ekliycem ne yaparsak hangi sona çıkarız ve nasıl bitiririz diye videolu olarak, malum işleri ekledim 2 farklı karakter diğerleri beni ilgilendirmiyor öne çıkmıyorlar, evren o kesin gelicek baya uzun hem'de yazıyorum onu, modlar ise güzel modları seçiyorum kullanılabilecek olanları

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tek rehberde toplanması çok karışık olmuş bir kaç rehberde toplanabilirdi bence. Olmadı tamamen bitince ayırırsın.
bölüm bölüm ayırdım hepsini sağ taraftan tıklayarak istenilen yere gidilebiliyor karışıklı olmadı bence. ama sırf evren için ayrı bir rehber açabilirim ayrı bir konu o.

Top Bottom