Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Ertelendi

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Açıklamadan anladığıma göre oyunu 5 ay boyunca oynayarak olası bugları bulmak için sağlam bir teste sokacaklar. O ekipte olmayı ne çok isterdim var ya :D Bir nevi QA çalışması. Ufak tefek programlara/mobil uygulamalara bile aylarca QA testi yaptığımızı bilirim. 5 ay bence normal bir süre.
yayıncılar yandılar :D onları bug siimilatoru bekliyor

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Açıklamadan anladığıma göre oyunu 5 ay boyunca oynayarak olası bugları bulmak için sağlam bir teste sokacaklar. O ekipte olmayı ne çok isterdim var ya :D Bir nevi QA çalışması. Ufak tefek programlara/mobil uygulamalara bile aylarca QA testi yaptığımızı bilirim. 5 ay bence normal bir süre.
Çok farklı şeyler bunlar mesela enis kirazoğlu gibi adamlara gidecek bize ise 5 ay sonra gelecek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de şunu yedim yani :LOL::LOL:

İşlemci: 8. nesil Intel i7 8700K / 3.7 GHz
RAM: 16 GB
Ekran kartı: GTX 1080 Ti
Ekran kartı belleği: 4 GB VRAM
İşletim sistemi: Windows 10 64-bit

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,419
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Oyunu izlerken bilgisayar kasar.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Çok farklı şeyler bunlar mesela enis kirazoğlu gibi adamlara gidecek bize ise 5 ay sonra gelecek

Muhtemelen tavsiye edilendir ama gereksinimin düşük olmayacağı kesin

Rootz

80+
yayıncılar yandılar :D onları bug siimilatoru bekliyor

Yok öyle tahmin ettiğiniz gibi bir şey değil. Şirket içerisinde yapılacak testten bahsediyorum. Bu tarz oyun/yazılım/uygulamalar'ın nihai sürümü çıkmadan şirket içerisindeki ekip ile test edilir, hatalar, buglar, performans gibi onlarca şey test edilir. Hata varsa düzeltilir ve 'tamam bu oldu'
dedikten sonra yayınlanır/dağıtılır.

6 aylığına büyük bir firma için o işi de yapmışlığım var oradan biliyorum.

Aman hocam 1080Ti diyor :D O oyunu o sistem gereksinimleri ile tam olarak oynayabilecek adam sayısı Türkiye'de bir elin sayısını geçmez. Gereksinimler makul olmalı ki oyun satılsın ve oynansın. Yoksa ne anlamı kalır o kadar emeğin.

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Yok öyle tahmin ettiğiniz gibi bir şey değil. Şirket içerisinde yapılacak testten bahsediyorum. Bu tarz oyun/yazılım/uygulamalar'ın nihai sürümü çıkmadan şirket içerisindeki ekip ile test edilir, hatalar, buglar, performans gibi onlarca şey test edilir. Hata varsa düzeltilir ve 'tamam bu oldu' dedikten sonra yayınlanır/dağıtılır.

Aman hocam 1080Ti diyor :D O oyunu o sistem gereksinimleri ile tam olarak oynayabilecek adam sayısı Türkiye'de bir elin sayısını geçmez. Gereksinimler makul olmalı ki oyun satılsın ve oynansın. Yoksa ne anlamı kalır o kadar emeğin.
Kanka muhtemelen önerilendir zaten ama 1060-1070 aşşağısı olucağını da düşünmüyorum açıkçası çünkü yurt dışında bu tarz kartlara erişmek bizim ülkemize göre çok daha kolay

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Yok öyle tahmin ettiğiniz gibi bir şey değil. Şirket içerisinde yapılacak testten bahsediyorum. Bu tarz oyun/yazılım/uygulamalar'ın nihai sürümü çıkmadan şirket içerisindeki ekip ile test edilir, hatalar, buglar, performans gibi onlarca şey test edilir. Hata varsa düzeltilir ve 'tamam bu oldu' dedikten sonra yayınlanır/dağıtılır.

Testerlar test etmeye yıllar öncesinden başlamış haziranda medyaya gidecek.

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

Rootz

80+
Testerlar test etmeye yıllar öncesinden başlamış haziranda medyaya gidecek.

İşte açıklamaya göre çıkışına kadar olan 5 aylık sürede de nihai sürüm test edilecek. Öyle yayıncılara falan verip test ettirilecekse bir de bunu yayınlatacaklarsa zaten oyun çıkana kadar insanların ilgisini kaybederler. İşin sürprizi ve heyecanı kaçar. Bu da direk olarak zarar demek zaten :)

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
İşte açıklamaya göre çıkışına kadar olan 5 aylık sürede de nihai sürüm test edilecek. Öyle yayıncılara falan verip test ettirilecekse bir de bunu yayınlatacaklarsa zaten oyun çıkana kadar insanların ilgisini kaybederler. İşin sürprizi ve heyecanı kaçar. Bu da direk olarak zarar demek zaten :)
bakalım o yolu seçmiş CD Project Bakalım efsane mi yoksa balon mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,958
Üyeler
164,936
Son üye
ARDA0618
Top Bottom