Neler Yeni

cyberpunk 2077 hakkında olumlu olumsuz görüşleriniz ve benim görüşüm.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
İzlediğim kadarıyla teknik hatalar yani yapay zeka, optimizasyon vb. dışında güzel bir oyun.
evet muazzam bir oyun bence. insanların witcher 3 te yaşayıp benim yaşamadığım şeyi bu oyunda deneyimledim ve mutluyum. şuan kırılma noktasında bıraktım oyunu ütm yan görevleri bitiriyorum

Toukhan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,473
İsim
Batuhan
Steam
TouKhan
Discord
TouKhan#0471
Reddit
u/akszforreal
7 seneye 15 saatlik hikaye yazmışlar yan görevler hariç bana çok az geldi

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Oyunun temeli 7 senelik yoksa oyunun yapım aşaması Witcher 3'ten sonra başladı. Yani 4.5-5 yıldır yapılıyor ve DLC'ler de gelecek ve hikaye onun ile devam edecek.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
arkadaşalr biliyorum cyberpunktan sıkıldınız ama oyun hakkında ne düşündüğünüzü merak ettim. şahsen ben witcher ı 4 defa sıkılıp bırakmış biri olarak sabahtan akşama kadar cyberpunk oynuyorum.
peki witcher ı sevip bu oyunu büyük heyecanla bekleyen siz arkadaşlarım oyundan tatmin oldunuzmu beklentinizi karşıladı mı, iyi ve kötü yanları nelerdi sizin için ?
bir oyunu sevmek için beklenti yapmamalısınız ben cyberpunk 2077 için çok az bir beklentim vardı oyunun güzel olucağını bilioyrdum sadece oyun çıktı şuan 46. saatteyim ve daha ana hikayeyi yarılamadım bile bug desen evet bazen bug oluyor fakat 46 saat boyunca 5 tane bugtan fazla görmedim yan görevler tam anlamıyla harika sürüş mekanikleri ise motor dışında harika motoru tam yapamamışlar fakat genede araba mekanikleri çok güzel silahlar ise gene çok çeşitli hack gene en çok kullandığım şey ben oyundan memnunum oyun bittiğinde diğer göçebe ve şirketci olarakta yeniden başlayacağım

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
ben araya epey yan görev sıkıştırarak yaptığım için çok kısa gelmedi bana güzel bir deneyim yaşattı oyun bana

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
ben 250 TL'ye değdiğini düşünüyorum

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Witcher'ı hiç sevmedim. En sevdiğim ve en çok oynadığım oyun CS:GO. Başka çok oyun oynamam. Cyberpunk alayım mı sence?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
bir oyunu sevmek için beklenti yapmamalısınız ben cyberpunk 2077 için çok az bir beklentim vardı oyunun güzel olucağını bilioyrdum sadece oyun çıktı şuan 46. saatteyim ve daha ana hikayeyi yarılamadım bile bug desen evet bazen bug oluyor fakat 46 saat boyunca 5 tane bugtan fazla görmedim yan görevler tam anlamıyla harika sürüş mekanikleri ise motor dışında harika motoru tam yapamamışlar fakat genede araba mekanikleri çok güzel silahlar ise gene çok çeşitli hack gene en çok kullandığım şey ben oyundan memnunum oyun bittiğinde diğer göçebe ve şirketci olarakta yeniden başlayacağım
Benim beklentim vardı ama Ben o zaman Witcher 3'ü yeni oynamıştım ve Witcher 4 bekliyordum ama CP 2077'nin geliştirildiğini bilmiyordum öğrenince hypem gitti. O yüzden çok beklemiyordum ama hoşuma gitti.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
ben 250 TL'ye değdiğini düşünüyorum
ben korsan şekilde oynadım oyunu. cd projekt redin tamda istedii şeyi yapıcam oyunun online modu gelince. korsan oynayıp online modu geldiğinde satın almak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Witcher'ı hiç sevmedim. En sevdiğim ve en çok oynadığım oyun CS:GO. Başka çok oyun oynamam. Cyberpunk alayım mı sence?
ben witcherdan nefret eden biri olarak inanılmaz beğendim oyunu. ama emni değilsen korsan indirip deneyebilirsin beğenirsen satın alırsın

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
ben korsan şekilde oynadım oyunu. cd projekt redin tamda istedii şeyi yapıcam oyunun online modu gelince. korsan oynayıp online modu geldiğinde satın almak
o da mantıklı ben 250 TL'ye verdiğime yanmadım aksine çok da güzel oyun ben oyunu alırken online modunun geliceğini bilmiyordum sence online mod ne zaman gelir

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-

ben witcherdan nefret eden biri olarak inanılmaz beğendim oyunu. ama emni değilsen korsan indirip deneyebilirsin beğenirsen satın alırsın
Korsan indirmek istemiyorum. Virüs girsin istemem.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
o da mantıklı ben 250 TL'ye verdiğime yanmadım aksine çok da güzel oyun ben oyunu alırken online modunun geliceğini bilmiyordum sence online mod ne zaman gelir
oyun daha çıkmadan önce bi bir yılı falan var diyorduk ama bugfixle falan uzayabilirs süresi. tahminim 2022 nin ilk çeyreği veya 2021 in son çeyreği yönünde

Korsan indirmek istemiyorum. Virüs girsin istemem.
oyunu steamden satın al dosyalarını kopyala bir yere sonra oyunu iade et. drm koruması olmadığı içn oyunu oynamaya devam edebiliyorsun

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
oyun daha çıkmadan önce bi bir yılı falan var diyorduk ama bugfixle falan uzayabilirs süresi. tahminim 2022 nin ilk çeyreği veya 2021 in son çeyreği yönünde
o zaman güzel oyunu çok beğendim ben ve onlineda saatler gömmek istiyorum :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,596
Üyeler
164,534
Son üye
WilberLegros