Neler Yeni

Rehber Cyberpunk 2077 Rehber

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali

Nikmikyok

80+
Bende Ryzen 3600 + Rx 5600xt var 1080p Yüksek ayarlar da birde Twitch'te yayın açıp 50-60Fps aralığında alıyorum.
benim sistemin benzeri test videosu.
Benim sistemim böyle ne Fps alırım diyen arkadaşlara tavsiyem, YouTube'ye ekran kartı ve işlemcilerini yaszıp bir aratırsalar kendilerinin alacağı Fps e yakın bir değer görebilirler. Yeni yeni performans test videoları çekilip ekleniyor, yeni tarihli videolara bakın derim.
Rehber için teşekkürler, eline sağlık.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Bende Ryzen 3600 + Rx 5600xt var 1080p Yüksek ayarlar da birde Twitch'te yayın açıp 50-60Fps aralığında alıyorum.
benim sistemin benzeri test videosu.
Benim sistemim böyle ne Fps alırım diyen arkadaşlara tavsiyem, YouTube'ye ekran kartı ve işlemcilerini yaszıp bir aratırsalar kendilerinin alacağı Fps e yakın bir değer görebilirler. Yeni yeni performans test videoları çekilip ekleniyor, yeni tarihli videolara bakın derim.
Rehber için teşekkürler, eline sağlık.
Evet aslında YouTube'a kendi sistem özelliklerini ve test etmek istedikleri oyunları yazsalar sorun çözülücek ama neyse...

Dahası  
Reaksiyon skoru
267
İsim
Seri Taarruz Tüfeği
1- Oyunun türü RPG ve LOOT odaklı. Yani bu oyunu almadan önce bu türü sevip sevmediğinize bakın.
2- Yeni Patch çıkmadığı için oyunda optimizasyon sorunları mevcut. Tahminimce gelecek güncellemede bu sorun çözülecektir.
3- Sistem gereksinimlerini şöyle bırakayım daha fazla "Ekran kartım bu, İşlemcim bu, oyunu kaldırır mı ?" diye yeni konu açmazsınız umarım.
Alıntıyı görüntüle
4- Sistem gereksinimlerinde dediği gibi SSD kullanmanız daha iyi olur fakat HDD'ye kurduysanız oyunu oyun için ayarlardan "Oynanış>Performans>Kalabalık Yoğunluğu=Düşük ve Yavaş HDD modu=Açık" yaparsanız HDD'den kaynaklı yavaşlamanın önüne geçmiş olursunuz.
5- YouTube veya herhangi bir platform üzerinden içerik üreticisi iseniz ayarlar kısmından "Oynanış>Çeşitli>Çıplaklık Sansürü=Kapalı" ve "Ses>Çeşitli>Telif Haklı Müziği Kapat=Açık" yaparsanız telif ve ceza alma durumları ortadan kalkar.
6- Oyunun hızlı ve FPS olmasından dolayı başı dönen veya bulanan kişilerin "Oynayış>Erişilebilirlik>Ek Kamera Hareketleri=Yok veya Kapalı" yapmasını öneririm.
7- Yayıncı arkadaşların "Video>Ekran>Maksimum FPS= 30 " olarak seçmesi hem izleyicilere güzel bir görüntü ve akıcı bir yayın sunmasını sağlar.
8- Sistemi kötü olan arkadaşlar "Grafik>Temel>Film Greni - Kromatik Bozulma - Alan Derinliği - Hareket Bulanıklılığı= Kapalı" yapabilir.
9- Ekran kartında DLSS özelliği olmayan arkadaşlar "Grafik>Çözünürlük Ölçekleme>Static FidelityFX CAS" Seçeneğini açıp çıkan çizgide değeri 75 yapabilir. (Görüntü tam 1080p olmayacaktır fakat daha fazla FPS almamız lazım :) )
10- Düşük sistemler için 1080p ayarlar. 1050 Tİ'a yakın veya üst kartlar için.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

--NOT-- İlk rehberim yanlışlarım varsa affola. İyi oyunlar iyi günler :).
İnşallah cp2077 kaldırır mı konuları azalır. Ha yine açan olur onlara da bunu atarız :)
Ellerinize sağlık hocam.

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
1- Oyunun türü RPG ve LOOT odaklı. Yani bu oyunu almadan önce bu türü sevip sevmediğinize bakın.
2- Yeni Patch çıkmadığı için oyunda optimizasyon sorunları mevcut. Tahminimce gelecek güncellemede bu sorun çözülecektir.
3- Sistem gereksinimlerini şöyle bırakayım daha fazla "Ekran kartım bu, İşlemcim bu, oyunu kaldırır mı ?" diye yeni konu açmazsınız umarım.
Alıntıyı görüntüle
4- Sistem gereksinimlerinde dediği gibi SSD kullanmanız daha iyi olur fakat HDD'ye kurduysanız oyunu oyun için ayarlardan "Oynanış>Performans>Kalabalık Yoğunluğu=Düşük ve Yavaş HDD modu=Açık" yaparsanız HDD'den kaynaklı yavaşlamanın önüne geçmiş olursunuz.
5- YouTube veya herhangi bir platform üzerinden içerik üreticisi iseniz ayarlar kısmından "Oynanış>Çeşitli>Çıplaklık Sansürü=Kapalı" ve "Ses>Çeşitli>Telif Haklı Müziği Kapat=Açık" yaparsanız telif ve ceza alma durumları ortadan kalkar.
6- Oyunun hızlı ve FPS olmasından dolayı başı dönen veya bulanan kişilerin "Oynayış>Erişilebilirlik>Ek Kamera Hareketleri=Yok veya Kapalı" yapmasını öneririm.
7- Yayıncı arkadaşların "Video>Ekran>Maksimum FPS= 30 " olarak seçmesi hem izleyicilere güzel bir görüntü ve akıcı bir yayın sunmasını sağlar.
8- Sistemi kötü olan arkadaşlar "Grafik>Temel>Film Greni - Kromatik Bozulma - Alan Derinliği - Hareket Bulanıklılığı= Kapalı" yapabilir.
9- Ekran kartında DLSS özelliği olmayan arkadaşlar "Grafik>Çözünürlük Ölçekleme>Static FidelityFX CAS" Seçeneğini açıp çıkan çizgide değeri 75 yapabilir. (Görüntü tam 1080p olmayacaktır fakat daha fazla FPS almamız lazım :) )
10- Düşük sistemler için 1080p ayarlar. 1050 Tİ'a yakın veya üst kartlar için.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

--NOT-- İlk rehberim yanlışlarım varsa affola. İyi oyunlar iyi günler :).
Ben bu rehberi başka bir yerde gördüm ama nerde

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Nasıl yani ? Rehberi kendim hazırladım ve forumda ilk ben hazırladım CP ile ilgili.
Sadece grafik kismi ve su hdd kismi bi yerden alinti gibi ayni yaziyi baska sitelerde de okudum öleyse yaz sonra report falan yeme onun haricinde gUzel rehber

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Sadece grafik kismi ve su HDD kismi bi yerden alinti gibi ayni yaziyi baska sitelerde de okudum öleyse yaz sonra report falan yeme onun haricinde gUzel rehber
Kendim izlediğim videolardan analiz yaparak oluşturdum bu rehberi. Mesela senin dediğin şu *4- Sistem gereksinimlerinde dediği gibi SSD kullanmanız daha iyi olur fakat HDD'ye kurduysanız oyunu oyun için ayarlardan "Oynanış>Performans>Kalabalık Yoğunluğu=Düşük ve Yavaş HDD modu=Açık" yaparsanız HDD'den kaynaklı yavaşlamanın önüne geçmiş olursunuz.* İzlediğim youtuberlar/yayıncılar ayarlar kısmına girdiğinde durdura durdura baktım. Ayarlara zaten google'dan da erişebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşük ayarları ise YouTube'dan bulabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,686
Üyeler
165,863
Son üye
bursa1297
Top Bottom