kolonya
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
Teşekkür ederim.RTX açmak için 1080p + Ultra + DLSS (Performance) RTX (Medium) yapabilirsin.
Teşekkür ederim.RTX açmak için 1080p + Ultra + DLSS (Performance) RTX (Medium) yapabilirsin.
Hocam darboğaz yapmaz mı keşke 10400f alsaydınız3600.
2k oynayacağım ve 10400f için özel anakart almam.Hocam darboğaz yapmaz mı keşke 10400f alsaydınız
Evet aslında YouTube'a kendi sistem özelliklerini ve test etmek istedikleri oyunları yazsalar sorun çözülücek ama neyse...Bende Ryzen 3600 + Rx 5600xt var 1080p Yüksek ayarlar da birde Twitch'te yayın açıp 50-60Fps aralığında alıyorum.
benim sistemin benzeri test videosu.
Benim sistemim böyle ne Fps alırım diyen arkadaşlara tavsiyem, YouTube'ye ekran kartı ve işlemcilerini yaszıp bir aratırsalar kendilerinin alacağı Fps e yakın bir değer görebilirler. Yeni yeni performans test videoları çekilip ekleniyor, yeni tarihli videolara bakın derim.
Rehber için teşekkürler, eline sağlık.
İnşallah cp2077 kaldırır mı konuları azalır. Ha yine açan olur onlara da bunu atarız1- Oyunun türü RPG ve LOOT odaklı. Yani bu oyunu almadan önce bu türü sevip sevmediğinize bakın.
2- Yeni Patch çıkmadığı için oyunda optimizasyon sorunları mevcut. Tahminimce gelecek güncellemede bu sorun çözülecektir.
3- Sistem gereksinimlerini şöyle bırakayım daha fazla "Ekran kartım bu, İşlemcim bu, oyunu kaldırır mı ?" diye yeni konu açmazsınız umarım.
Alıntıyı görüntüle
4- Sistem gereksinimlerinde dediği gibi SSD kullanmanız daha iyi olur fakat HDD'ye kurduysanız oyunu oyun için ayarlardan "Oynanış>Performans>Kalabalık Yoğunluğu=Düşük ve Yavaş HDD modu=Açık" yaparsanız HDD'den kaynaklı yavaşlamanın önüne geçmiş olursunuz.
5- YouTube veya herhangi bir platform üzerinden içerik üreticisi iseniz ayarlar kısmından "Oynanış>Çeşitli>Çıplaklık Sansürü=Kapalı" ve "Ses>Çeşitli>Telif Haklı Müziği Kapat=Açık" yaparsanız telif ve ceza alma durumları ortadan kalkar.
6- Oyunun hızlı ve FPS olmasından dolayı başı dönen veya bulanan kişilerin "Oynayış>Erişilebilirlik>Ek Kamera Hareketleri=Yok veya Kapalı" yapmasını öneririm.
7- Yayıncı arkadaşların "Video>Ekran>Maksimum FPS= 30 " olarak seçmesi hem izleyicilere güzel bir görüntü ve akıcı bir yayın sunmasını sağlar.
8- Sistemi kötü olan arkadaşlar "Grafik>Temel>Film Greni - Kromatik Bozulma - Alan Derinliği - Hareket Bulanıklılığı= Kapalı" yapabilir.
9- Ekran kartında DLSS özelliği olmayan arkadaşlar "Grafik>Çözünürlük Ölçekleme>Static FidelityFX CAS" Seçeneğini açıp çıkan çizgide değeri 75 yapabilir. (Görüntü tam 1080p olmayacaktır fakat daha fazla FPS almamız lazım )
10- Düşük sistemler için 1080p ayarlar. 1050 Tİ'a yakın veya üst kartlar için.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
--NOT-- İlk rehberim yanlışlarım varsa affola. İyi oyunlar iyi günler .
10400F de darboğaz yapar ki. Adam 2K çözünürlük diye belirtmiş.Hocam darboğaz yapmaz mı keşke 10400f alsaydınız
Ben bu rehberi başka bir yerde gördüm ama nerde1- Oyunun türü RPG ve LOOT odaklı. Yani bu oyunu almadan önce bu türü sevip sevmediğinize bakın.
2- Yeni Patch çıkmadığı için oyunda optimizasyon sorunları mevcut. Tahminimce gelecek güncellemede bu sorun çözülecektir.
3- Sistem gereksinimlerini şöyle bırakayım daha fazla "Ekran kartım bu, İşlemcim bu, oyunu kaldırır mı ?" diye yeni konu açmazsınız umarım.
Alıntıyı görüntüle
4- Sistem gereksinimlerinde dediği gibi SSD kullanmanız daha iyi olur fakat HDD'ye kurduysanız oyunu oyun için ayarlardan "Oynanış>Performans>Kalabalık Yoğunluğu=Düşük ve Yavaş HDD modu=Açık" yaparsanız HDD'den kaynaklı yavaşlamanın önüne geçmiş olursunuz.
5- YouTube veya herhangi bir platform üzerinden içerik üreticisi iseniz ayarlar kısmından "Oynanış>Çeşitli>Çıplaklık Sansürü=Kapalı" ve "Ses>Çeşitli>Telif Haklı Müziği Kapat=Açık" yaparsanız telif ve ceza alma durumları ortadan kalkar.
6- Oyunun hızlı ve FPS olmasından dolayı başı dönen veya bulanan kişilerin "Oynayış>Erişilebilirlik>Ek Kamera Hareketleri=Yok veya Kapalı" yapmasını öneririm.
7- Yayıncı arkadaşların "Video>Ekran>Maksimum FPS= 30 " olarak seçmesi hem izleyicilere güzel bir görüntü ve akıcı bir yayın sunmasını sağlar.
8- Sistemi kötü olan arkadaşlar "Grafik>Temel>Film Greni - Kromatik Bozulma - Alan Derinliği - Hareket Bulanıklılığı= Kapalı" yapabilir.
9- Ekran kartında DLSS özelliği olmayan arkadaşlar "Grafik>Çözünürlük Ölçekleme>Static FidelityFX CAS" Seçeneğini açıp çıkan çizgide değeri 75 yapabilir. (Görüntü tam 1080p olmayacaktır fakat daha fazla FPS almamız lazım )
10- Düşük sistemler için 1080p ayarlar. 1050 Tİ'a yakın veya üst kartlar için.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
--NOT-- İlk rehberim yanlışlarım varsa affola. İyi oyunlar iyi günler .
Sadece grafik kismi ve su hdd kismi bi yerden alinti gibi ayni yaziyi baska sitelerde de okudum öleyse yaz sonra report falan yeme onun haricinde gUzel rehberNasıl yani ? Rehberi kendim hazırladım ve forumda ilk ben hazırladım CP ile ilgili.
Kendim izlediğim videolardan analiz yaparak oluşturdum bu rehberi. Mesela senin dediğin şu *4- Sistem gereksinimlerinde dediği gibi SSD kullanmanız daha iyi olur fakat HDD'ye kurduysanız oyunu oyun için ayarlardan "Oynanış>Performans>Kalabalık Yoğunluğu=Düşük ve Yavaş HDD modu=Açık" yaparsanız HDD'den kaynaklı yavaşlamanın önüne geçmiş olursunuz.* İzlediğim youtuberlar/yayıncılar ayarlar kısmına girdiğinde durdura durdura baktım. Ayarlara zaten google'dan da erişebilirsin.Sadece grafik kismi ve su HDD kismi bi yerden alinti gibi ayni yaziyi baska sitelerde de okudum öleyse yaz sonra report falan yeme onun haricinde gUzel rehber