K Klanta 80+ Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 286 Dahası Reaksiyon skoru 181 İsim Ahmet Bayram Topcu 23 Eylül 2023 #1 Cyberpunk'a sahibim. Fakat DLC'ye para vermek istemiyorum. 26'sında çıkacak DLC'yi korsan indirip orijinal oyuna kurarsam çalışır mı? Bilgisi olan var mı? Yoksa komple crack oyun mu indirmem gerekiyor?
Cyberpunk'a sahibim. Fakat DLC'ye para vermek istemiyorum. 26'sında çıkacak DLC'yi korsan indirip orijinal oyuna kurarsam çalışır mı? Bilgisi olan var mı? Yoksa komple crack oyun mu indirmem gerekiyor?
alfapoyraz 80+ Katılım 23 Eylül 2021 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 72 İsim poyraz sezer 24 Eylül 2023 #2 çalıştıramazsın imkansız
K Klanta 80+ Katılım 28 Ocak 2022 Mesajlar 286 Dahası Reaksiyon skoru 181 İsim Ahmet Bayram Topcu 26 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 alfapoyraz yazmış: çalıştıramazsın imkansız Devamı için tıklayın... Başka forumlarda online olmayan oyunlarda çoğunlukla çalışıyor diye okudum ama hocam?
alfapoyraz yazmış: çalıştıramazsın imkansız Devamı için tıklayın... Başka forumlarda online olmayan oyunlarda çoğunlukla çalışıyor diye okudum ama hocam?