cobretti
80+ Bronze
Dahası
Öncelikle Cyberpunk evrenin yaratıcısı Mike Pondsmith'in dünyasını şaşmadan hazırlamışlar mükemmel olmuş.Herkese hitap etmedi çünkü oyuna GTA6 gibi bakan kesim hoşlanmadı tabii.
Oyundaki hayat yollarımızın oyuna tek etkisi oynadığınız ilk 30dk o hikayeye özel onun dışında hepsi sadece konuşma seçenekleri olarak oyunumuza yansıyor.
Değerlendirme:
Buglar : Oyunu oynanmaz hale getiren değil. Ufak hatalar sadece.
Grafik/Optimizasyon: Grafikler muhteşem fakat performans düşüşü evet var fakat oyunun daha ilk günü zamanla güncelleme ve driverlar ile düzelecektir.
Hikaye: Her an bir sinematikteymişsiniz gibi ve seçenekleriniz önemli olaylara yol açıyor.
Görev Dizaynı: Şuana kadar sıkıldığım bir görev çıktı onun dışında görevler baya başarılı.
SPOİLER!!!!
Benim Puanım 9/10
Oyundaki hayat yollarımızın oyuna tek etkisi oynadığınız ilk 30dk o hikayeye özel onun dışında hepsi sadece konuşma seçenekleri olarak oyunumuza yansıyor.
Değerlendirme:
Buglar : Oyunu oynanmaz hale getiren değil. Ufak hatalar sadece.
Grafik/Optimizasyon: Grafikler muhteşem fakat performans düşüşü evet var fakat oyunun daha ilk günü zamanla güncelleme ve driverlar ile düzelecektir.
Hikaye: Her an bir sinematikteymişsiniz gibi ve seçenekleriniz önemli olaylara yol açıyor.
Görev Dizaynı: Şuana kadar sıkıldığım bir görev çıktı onun dışında görevler baya başarılı.
SPOİLER!!!!
Yorinobu Arasaka'nın suitini beyin dansı ile ararken oyunun istediklerini video izleyerek yardım almadan yapmak neredeyse imkansız.Onun dışında görevler iyi
Benim Puanım 9/10