Neler Yeni

İnceleme CyberPunk2077 İncelemesi

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Öncelikle Cyberpunk evrenin yaratıcısı Mike Pondsmith'in dünyasını şaşmadan hazırlamışlar mükemmel olmuş.Herkese hitap etmedi çünkü oyuna GTA6 gibi bakan kesim hoşlanmadı tabii.
Oyundaki hayat yollarımızın oyuna tek etkisi oynadığınız ilk 30dk o hikayeye özel onun dışında hepsi sadece konuşma seçenekleri olarak oyunumuza yansıyor.
Değerlendirme:

Buglar : Oyunu oynanmaz hale getiren değil. Ufak hatalar sadece.

Grafik/Optimizasyon: Grafikler muhteşem fakat performans düşüşü evet var fakat oyunun daha ilk günü zamanla güncelleme ve driverlar ile düzelecektir.

Hikaye: Her an bir sinematikteymişsiniz gibi ve seçenekleriniz önemli olaylara yol açıyor.

Görev Dizaynı: Şuana kadar sıkıldığım bir görev çıktı onun dışında görevler baya başarılı.
SPOİLER!!!!

Yorinobu Arasaka'nın suitini beyin dansı ile ararken oyunun istediklerini video izleyerek yardım almadan yapmak neredeyse imkansız.Onun dışında görevler iyi

Benim Puanım 9/10

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Öncelikle Cyberpunk evrenin yaratıcısı Mike Pondsmith'in dünyasını şaşmadan hazırlamışlar mükemmel olmuş.Herkese hitap etmedi çünkü oyuna GTA6 gibi bakan kesim hoşlanmadı tabii.
Oyundaki hayat yollarımızın oyuna tek etkisi oynadığınız ilk 30dk o hikayeye özel onun dışında hepsi sadece konuşma seçenekleri olarak oyunumuza yansıyor.
Değerlendirme:

Grafik/Optimizasyon: Grafikler muhteşem fakat performans düşüşü evet var fakat oyunun daha ilk günü zamanla güncelleme ve driverlar ile düzelecektir.

Hikaye: Her an bir sinematikteymişsiniz gibi ve seçenekleriniz önemli olaylara yol açıyor.

Görev Dizaynı: Şuana kadar sıkıldığım bir görev çıktı onun dışında görevler baya başarılı.
SPOİLER!!!!

Yorinobu Arasaka'nın suitini beyin dansı ile ararken oyunun istediklerini video izleyerek yardım almadan yapmak neredeyse imkansız.Onun dışında görevler iyi

Benim Puanım 9/10
Ucundan versene

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,561
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
oyunu çok etkilemeyen bug olabilir ama oyun bug dolu umarım fixlerler

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Oyundaki bazı seçimler tamamen farklı bir yola götürüyor mu? Tekrar oynamak isteyen biri kendini bambaşka bir hikayede bulabiliyor mu? Detroit gibi mi yani?

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyundaki bazı seçimler tamamen farklı bir yola götürüyor mu? Tekrar oynamak isteyen biri kendini bambaşka bir hikayede bulabiliyor mu? Detroit gibi mi yani?
Detroit gibi büyük değişiklikler yaratmıyor ama seçeneklerin etkiliyor Mesela:
Başka çeteden biri çalıştığın adama ihanet edip benle çalış diyor sen kabul edersen aranızda husumet oluşuyor falan

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,561
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
oyunda olasılıklar çok zaten bu yüzden ha bire ertelendi

Squex

80+ Silver
Bütün geforge now sunucularını dolduran bir oyun oldu. Sabah 7 den 10 a kadar girebildim daha da giremedim :D

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Detroit gibi büyük değişiklikler yaratmıyor ama seçeneklerin etkiliyor Mesela:
Başka çeteden biri çalıştığın adama ihanet edip benle çalış diyor sen kabul edersen aranızda husumet oluşuyor falan
Küçük ayrıntılar yani neyse alınca deneyeceğim. Bu oyun başındaki 3 seçimi 3 farklı hikaye olarak biliyordum. Videoları izleyince yalnızca başlangıç ve ufak seçimleri değiştirdiğini görünce üzüldüm.

MertAliT

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
MertAli Turna
Değerlendirme:

SPOİLER!!!!

Benim Puanım 9/10
bence hiç güzel değil o kadar parayı haketmiyo

cobretti

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,173
İsim
...
Küçük ayrıntılar yani neyse alınca deneyeceğim. Bu oyun başındaki 3 seçimi 3 farklı hikaye olarak biliyordum. Videoları izleyince yalnızca başlangıç ve ufak seçimleri değiştirdiğini görünce üzüldüm.
Aslında pek ufak değil karakterler yaklaşım ve bakış açın değişiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence hiç güzel değil o kadar parayı haketmiyo
Hangi oyun hakediyor peki

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
Aslında pek ufak değil karakterler yaklaşım ve bakış açın değişiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hangi oyun hakediyor peki
Günümüz oyun fiyatlarına göre uygun. Birkaç sene önce aldığımız fiyatlarla karşılaştırmak anlamsız. Bu seviyede bir oyun çıksa bundan ucuz olacağını hiç sanmam.

Top Bottom