Neler Yeni

D.A forumu için görselleştirme önerisi

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
Bizim bu foruma steam gibi profile özel şeyler ekleme yorumlarda puan ile kişiye ödül verme gibi sisteme getiremezmiyiz sadece öneri olarak diyorum ama bence keyifli olur örnek mesala o kişiye o konu içinde en iyi mizahşör ya da en iyi cevap verildinde yorumu en üste gözükse mesallaaaa

o kişiye verdigi puanda atıyorum 300 puan 300 puan ona kalıcı olarak onda kalsa karşılıklı alışveriş gibi bence çok tatlı olur siz ne diyorsunuz arkadaşlar bi degerlendirelim

yoksa BOŞ mu ?

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
Ödül sistemi bence mantıksız fakat şöyle bir şey olabilir (bence) oyun parası gibi bir paramız olsa ve insanlara yardım ettikçe bu para birikse sonra bu para ile profilimizin kenarlarına çerçeve falan alabilsek fena olmaz hem insanlar yardım etmek için daha hevesli olur hem forum daha aktif olur

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,389
İsim
Ahmet Sevinç
en üste çıkarma olayı mantıklı olabilir oda şöyle: mesela bir konuda bir mesaj çok reaksiyon aldı , veya çoğu kişi hemfikir oldu o konuda onu öne çıkarabilir bunun için "beğen" sekmesine "yukarı çıkart" veya "+" gibi bir ifadede eklenebilir veya başka bir sekme de oluşturulabilir bu sistem için

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
özelikle foruma kesinlikle konu silme özelligi gelmeli yanlış konu açtıgında sen degil mod abilermiz kaldırıyor bu seferde insanlar yanlış bilgi (alıyor arada sırada yaptıgımdan bilıyorum xd )

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,581
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Siteyi yavaşlatır büyük ihtimal.Technopatte gifli pp o yüzden kaldırılmıştı diye biliyorum.

ege001

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,892
İsim
ege erdem demirelli
Ödül sistemi bence mantıksız fakat şöyle bir şey olabilir (bence) oyun parası gibi bir paramız olsa ve insanlara yardım ettikçe bu para birikse sonra bu para ile profilimizin kenarlarına çerçeve falan alabilsek fena olmaz hem insanlar yardım etmek için daha hevesli olur hem forum daha aktif olur
Hocam onun icin bilmedigi seyleri yanda sekme acip yalan yanlis bilgiler verenler cok olur (darbohaz hesaplama sitesinden bakip 1080p goruntude r5 5600 ile darbogaz yapar gibi)

Suriyeli Eşek_31

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Mete
Hocam onun icin bilmedigi seyleri yanda sekme acip yalan yanlis bilgiler verenler cok olur (darbohaz hesaplama sitesinden bakip 1080p goruntude r5 5600 ile darbogaz yapar gibi)
Hocam adam bilmese de sonuç olarak güvenilir kaynaktan karşı tarafa bilgi veriyor bu bile çok iyi bir şey amaç da zaten bu doğru bilgiyi ve yardımlaşmayı çoğaltmak yanlışlıkla bile olsa yanlış bilgi verene de uyarı verirler

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Bu tür şeylerin sonucu rekabete dönüşüyor forumda. Herkes puanı yükselsin diye bildiği bilmediği ne varsa yazma peşinde koşuyor.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,604
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Bu tür şeylerin sonucu rekabete dönüşüyor forumda. Herkes puanı yükselsin diye bildiği bilmediği ne varsa yazma peşinde koşuyor.
Evet bu yüzden en çok mesajı olan yerine en sevilen üyeler anketi olup onlara ödül veriliyor ki en adili budur açık ara.

Forum hazır tema olduğundan ben bu tarz içeriklerin kullanıma uygun olacağını sanmam estetiğini bozar ayrıca gereksiz rekabet gereksiz sonuç doğurur arkadaşların dediği gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,588
Üyeler
168,151
Son üye
anlakln
Top Bottom