S Smok 80+ Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 0 23 Haziran 2022 #1 Merhabalar bilgisayarda D diskinde böyle harf harf boş dosya oluşuyor silmeme rağmen tekrardan oluşuyor bazı kişilere sordum yedekleme, virüs vs bişeyler dendi lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Merhabalar bilgisayarda D diskinde böyle harf harf boş dosya oluşuyor silmeme rağmen tekrardan oluşuyor bazı kişilere sordum yedekleme, virüs vs bişeyler dendi lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Kaan ÇABUK Cezalı 80+ Titanium Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 26,270 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 20,259 23 Haziran 2022 #2 Virüs taraması yaparmısınız? Malwarebytes/Kaspersky kullanabilirsiniz.
S Smok 80+ Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 0 23 Haziran 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Rᴇᴠᴇɴɢᴇ yazmış: Virüs taraması yaparmısınız? Malwarebytes/Kaspersky kullanabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Malwarebytes ve normal windows taramasıyla tam tarama yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı
Rᴇᴠᴇɴɢᴇ yazmış: Virüs taraması yaparmısınız? Malwarebytes/Kaspersky kullanabilirsiniz. Devamı için tıklayın... Malwarebytes ve normal windows taramasıyla tam tarama yaptım hiçbir sıkıntı çıkmadı