Neler Yeni

Da 2 sistem garantiden geldi

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Arkadaşlar bilgisayarı kapattıktan sonra işimden dolayı bir kaç gün açamıyordum pc yi ve kapattıktan sonra güç kaynagından kapatıp fişi de kapatıyordum ilk başlarda sorun yoktu ama sonradan açılmamaya başladı bazen 3 4 saat deniyordum öyle açılıyordu bazen fişi felan açıp bekliyordum 2 saat sonra basıp açılıyordu bazen 1 gün boyunca açılmadığı bile oluyordu itopyaya garantiye gönderdim işletim sistemi kurulmus bios güncellenmiş vs vs şimdi geldi açtım pc yi gerekli ayarları yaptım şimdi tekrar kapatıcam ondan sonra fişide kapatıcagım 3 4 saat basınca açılırsa sorun halledilmiş olacak bakalım.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,766
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Arkadaşlar bilgisayarı kapattıktan sonra işimden dolayı bir kaç gün açamıyordum PC yi ve kapattıktan sonra güç kaynagından kapatıp fişi de kapatıyordum ilk başlarda sorun yoktu ama sonradan açılmamaya başladı bazen 3 4 saat deniyordum öyle açılıyordu bazen fişi felan açıp bekliyordum 2 saat sonra basıp açılıyordu bazen 1 gün boyunca açılmadığı bile oluyordu itopyaya garantiye gönderdim işletim sistemi kurulmus bios güncellenmiş vs vs şimdi geldi açtım PC yi gerekli ayarları yaptım şimdi tekrar kapatıcam ondan sonra fişide kapatıcagım 3 4 saat basınca açılırsa sorun halledilmiş olacak bakalım.
Halletmişlerdir
bile
Kimse müşteri memmumiyetini bozmak istemez

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Dark Lightning

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,561
İsim
-
İlgilendiği Kategoriler
-
Abdullah abi bakmıştı sanırım hatırlıyorum şöyle demişti: ürünü itopyaya yolla ben bizzat ilgileneceğim.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Benim sistemimdeki arızayıda bulamadılar. Klasik format atıyorlar BIOS güncelliyorlar yolluyorlar. İnşallah sorununuz çözülmüştür hocam.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Benim sistemimdeki arızayıda bulamadılar. Klasik format atıyorlar BIOS güncelliyorlar yolluyorlar. İnşallah sorununuz çözülmüştür hocam.
Sorun çözülmez ise bu sefer sert bir şekilde uyaracağım gerekirse güç kaynağını yenisiyle değiştirecekler daha 1 aylık pc ürünler 2 sene garantili.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Sorun çözülmez ise bu sefer sert bir şekilde uyaracağım gerekirse güç kaynağını yenisiyle değiştirecekler daha 1 aylık PC ürünler 2 sene garantili.
Sert çıkış yaptım bende daha önce bu seferde onlar bana sert çıkış yapıyor. Ben şimdilik susuyorum hocam. Gerekli yerlere şikayetçi oldum. 11 aydır bir sorunu çözemediler.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
926
İsim
Burak küçüksubaşı
Sert çıkış yaptım bende daha önce bu seferde onlar bana sert çıkış yapıyor. Ben şimdilik susuyorum hocam. Gerekli yerlere şikayetçi oldum. 11 aydır bir sorunu çözemediler.
Sorun ne

Top Bottom