Aradaki dolar kurunuda hesaba katacakmısınız
Aradaki dolar kurunuda hesaba katacakmısınız
Zaten adama ram daha ucuza gelmiş dolar kuruna rağmenAradaki dolar kurunuda hesaba katacakmısınız
Hocam ekran kartını nasıl taktın kasanın arkasını söktün müBios günceldi bende ve windows deneme sürümü geldi
Allahım ya tam aklımdaki soru bende bir tek bendemi oldu diyordum kardeşim ekran kartını ilkte takamadım arka kısmı elimle biraz oynattım biraz geri çektim söktüm yani öyle taktım sorunsuz şu anHocam ekran kartını nasıl taktın kasanın arkasını söktün mü
Ram çok ucuza geldi aynen işlemci de öyleRamler çok ucuza gelmiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten adama ram daha ucuza gelmiş dolar kuruna rağmen
Evet direk yolladılarBende itopya dan sistem aldım ama benim fatura e fatura olarak geldi. Sizin faturayı direk gönderdiler mi ?
Neresinden söktün hocam ben beceremedimAllahım ya tam aklımdaki soru bende bir tek bendemi oldu diyordum kardeşim ekran kartını ilkte takamadım arka kısmı elimle biraz oynattım biraz geri çektim söktüm yani öyle taktım sorunsuz şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ram çok ucuza geldi aynen işlemci de öyle
Arka kısımda boşluk bırakmamışlar biraz orayı elinle biraz geri çekeceksin mecburen ve anakart vidasını çıkardık biraz öne geldi anakart hepsini çıkarmadık tabi anakart hassas çünkü sen ne yap ne et arka kısımdan ayarla boşluk yarar 2 3 cmNeresinden söktün hocam ben beceremedim
Bu arada hayırlı olsunTeşekkür Ederim dostum var ol
Hocam ne zaman sipariş verdin? Ben 7 Eylülde verdim halen ürünleriniz hazılanıyor diyorTeşekkür Ederim dostum var ol
benimkinin kargoda olması lazım ama hala ürünler hazırlanıyoru bu arada hayırlı olsun güle güle kullan5 inde sipariş verdim 14 de geldi