Neler Yeni

DA-5 alıp kargoya verilmeyen var mı?

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
arkadaşlar dün akşam sistemi aldım benle birlikte alan arkadaşların sistemleri kargoya verilmiş ancak benimki hazırlanıyor olarak gosteriliyor sistemi kargoya verilmeyen var mı benim gibi?

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Yoğunluk olduğu için normaldir, sabırla bekleyin.

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Benim sistem de hazırlanıyor olarak gözüküyor. 1 2 gün içerisinde kargoya verirler herhalde. Sistem ilk çıktığında 1 günde kargoya verilecek demişlerdi aynı şey geçerli mi acaba

• Beğen
Reaksiyonlar: NeeK

NeeK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
690
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim sistem de hazırlanıyor olarak gözüküyor. 1 2 gün içerisinde kargoya verirler herhalde. Sistem ilk çıktığında 1 günde kargoya verilecek demişlerdi aynı şey geçerli mi acaba
müşteri hizmetlerini aradığımda 3 iş gününde kargoya verilmiş olur dediler

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
arkadaşlar dün akşam sistemi aldım benle birlikte alan arkadaşların sistemleri kargoya verilmiş ancak benimki hazırlanıyor olarak gosteriliyor sistemi kargoya verilmeyen var mı benim gibi?
Benimkide daha verilmemiş kargoya. Bekleyip görelim. Acele etmeye gerek yok. Olmazsa paramızı geri verecekler zaten.

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
deniz
Yoğunluktan öyledir hazırlıyorlardır. Benimki kargoya verilmiş ama covid-19 yüzünden kim bilir kaç güne gelir

• Beğen

SmtBugra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Buğra Gms
Hayırlı olsun yeni sistemin.

Top Bottom