Hazırlansın verilir seninki de.arkadaşlar dün akşam sistemi aldım benle birlikte alan arkadaşların sistemleri kargoya verilmiş ancak benimki hazırlanıyor olarak gosteriliyor sistemi kargoya verilmeyen var mı benim gibi?
müşteri hizmetlerini aradığımda 3 iş gününde kargoya verilmiş olur dedilerBenim sistem de hazırlanıyor olarak gözüküyor. 1 2 gün içerisinde kargoya verirler herhalde. Sistem ilk çıktığında 1 günde kargoya verilecek demişlerdi aynı şey geçerli mi acaba
Benimkide daha verilmemiş kargoya. Bekleyip görelim. Acele etmeye gerek yok. Olmazsa paramızı geri verecekler zaten.arkadaşlar dün akşam sistemi aldım benle birlikte alan arkadaşların sistemleri kargoya verilmiş ancak benimki hazırlanıyor olarak gosteriliyor sistemi kargoya verilmeyen var mı benim gibi?
Yoğunluktan öyledir hazırlıyorlardır. Benimki kargoya verilmiş ama covid-19 yüzünden kim bilir kaç güne gelirarkadaşlar dün akşam sistemi aldım benle birlikte alan arkadaşların sistemleri kargoya verilmiş ancak benimki hazırlanıyor olarak gosteriliyor sistemi kargoya verilmeyen var mı benim gibi?
Hayırlı olsun yeni sistemin.arkadaşlar dün akşam sistemi aldım benle birlikte alan arkadaşların sistemleri kargoya verilmiş ancak benimki hazırlanıyor olarak gosteriliyor sistemi kargoya verilmeyen var mı benim gibi?
İnşallahTeşekkürler hocam,elime sağ salim gelse ve sorunsuz calışsın başka bir isteğim yok isteyen herkes alabilir umarım