Neler Yeni

DA-C4 R5 5500 ve RX 7600 sistem HDMI ile görüntü vermiyor

lynxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
Merhaba, yeni bir sistem aldım ve eski monitörümü kullanıyordum VGA girişli. Bugün televizyona takıp oynamak istedim HDMI kablosu ile fakat televizyona görüntü gelmedi. Kabloda mi sıkıntı var diye kontrol etmek için eski kasamla beraber denediğimde televizyona görüntü geldi. Ne yapabilirim? Sorun nerede olabilir?

Sistemim: https://www.gencergaming.com/da-c4 bu sistemin RX 7600 olanı.

Lutza JS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emir Deniz Mat
Merhaba, yeni bir sistem aldım ve eski monitörümü kullanıyordum VGA girişli. Bugün televizyona takıp oynamak istedim HDMI kablosu ile fakat televizyona görüntü gelmedi. Kabloda mi sıkıntı var diye kontrol etmek için eski kasamla beraber denediğimde televizyona görüntü geldi. Ne yapabilirim? Sorun nerede olabilir?

Sistemim: https://www.gencergaming.com/da-c4 bu sistemin RX 7600 olanı.
Ekran kartı driverları kurulu olmadığı zaman bazı sistemlerde HDMI portunda bu sıkıntılar çıkabiliyor. İmkanın varsa başka girişten denemeni tavsiye ediyorum.

lynxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartı driverları kurulu olmadığı zaman bazı sistemlerde HDMI portunda bu sıkıntılar çıkabiliyor. İmkanın varsa başka girişten denemeni tavsiye ediyorum.
Ekran kartı driverleri güncel hocam. Kasada 1 tane hdmi girişi var sadece.

Lutza JS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emir Deniz Mat
Ekran kartı driverleri güncel hocam. Kasada 1 tane hdmi girişi var sadece.
Anakartın üzerindeki sokete takmıyorsun değil mi kabloyu? Ekran kartı üzerindekine takıyorsun. Ek olarak 1 hdmi 3 tane dp çıkışı olması lazım ekran kartında dp vga gibi kabloyuda denemeni öneririm çözüm olmazsa.

lynxcerz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartın üzerindeki sokete takmıyorsun değil mi kabloyu? Ekran kartı üzerindekine takıyorsun. Ek olarak 1 hdmi 3 tane dp çıkışı olması lazım ekran kartında dp vga gibi kabloyuda denemeni öneririm çözüm olmazsa.
Ekran kartını hiç ellemedim valla hocam çok bilmiyorum böyle şeyleri ben direkt kasanın arkasında olan hdmi girişine taktım. Ekran kartına mı bağlamam lazım?

Lutza JS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Emir Deniz Mat
Ekran kartını hiç ellemedim valla hocam çok bilmiyorum böyle şeyleri ben direkt kasanın arkasında olan hdmi girişine taktım. Ekran kartına mı bağlamam lazım?
Evet. Direkt anakartta olana bağlarsan işlemcinin apu biriminden görüntü almaya çalışırsın. Sendeki işlemcide dahili grafik birimi olmadığı için görüntü alamıyorsun. Alttaki hdmi girişine takmayı dene ekran kartının üzerinde yer alan büyük ihtimal düzelecektir.

Top Bottom