Neler Yeni

DA Forum 400 TL'ye kadar bütçedeki en f/p klavyeyi seçiyor

Hangi Klavye Daha F/P ve Neden ?

• Oy kullanan toplam üye
    44
Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Siteysi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Senem İlbars
Konu açtım, kimse yardımcı olmadı. Normal mi?

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,379
İsim
Kaan
Evet Arkadaşlar hangisi daha iyi değil hangisi daha f/p diye değerlendirirseniz sevinirim
oylmayı şu şekilde yaparsanız sevinirim
1.Adım oyunuzu yukarıdan verin
2.Adım hangi klavyeyi neden seçtiğinizi aşağıda yazın
Örnek :
"X klavyesi Çünkü şu şu özellikleri çok iyi"
Forumdaki çoğu kişi bu bütçede klavye aradığı için uzun ömürlü bir konu olacağını düşünüyorum günde 1 defa yükseltirim
Hepsi sığmadı arkadaşlar sizin seçiminiz yoksa aşağı yazın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence g213 çünkü mazeme kalitesi diğer klavyelerden çok daha üstün fiyatına göre en iyi klavyelerden
mk110 ve g213 derim çünkü kaliteli markalar ve g213 ün sesi çok iyi ama ben mk110 a verdim çünkü rgb ama hyperx rore rgb de alınabilir

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bu fiyatlara membran alınmaz, tamamen kazık.
300-400 TL MK110, G213 gibi klavyelere verilmez.
Membranın hak ettiği 100-150 TL idir. B120 alın geçin.
Ekosistem oluşturmuyorsanız bu paraya membran almak para israfından başka bir şey değil.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Alloy core mu mk110 mu alırdın ? İkisinden birini alacağım
MK 110
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu fiyatlara membran alınmaz, tamamen kazık.
300-400 TL MK110, G213 gibi klavyelere verilmez.
Membranın hak ettiği 100-150 TL idir. B120 alın geçin.
Ekosistem oluşturmuyorsanız bu paraya membran almak para israfından başka bir şey değil.
Kesinlikle katılmıyorum
Bu tamamen kişisel bir şey şahsen ben mekanik sesinden ve hissiyatından aşırı rahatsız olan biriyim ve ayrıca şöyle bir çey var aynı fiyattaki mekanik ve mebran klavyelerin özellik bakımından aralarında dağlar var eğer ölümüne mekanik takıntım yoksa neden daha az özellikli mekanik klavye alayım ?
Mekanik klavyenin giriş seviyesi reddragon kumaradır bu klavyenin altından mekanik klavye alınmaz
Sonra 2 3 gün sonra konu açıyorlar
"Saber tuş basmama sorunu" diye
Kesinlikle kalitesiz bir mekanik alacağıma gider taş gibi mebran
Hiçkimse bana gamepower logitech hyperx vs den daha iyi olduğunu savunmasın ürünlerinden görüyoruz kalitesini

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Hocam ama alloy core'da multi medya tuşları var
Doğrudur hocam ama bu tam mebran değil cooler masterın özel üretimi switchleri var içinde yani hissiyat mekanik ses mebran ama tabii ki hyperx de çok iyi klavyedir ona laf yok

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
MK 110
Kesinlikle katılmıyorum
Bu tamamen kişisel bir şey şahsen ben mekanik sesinden ve hissiyatından aşırı rahatsız olan biriyim ve ayrıca şöyle bir çey var aynı fiyattaki mekanik ve mebran klavyelerin özellik bakımından aralarında dağlar var eğer ölümüne mekanik takıntım yoksa neden daha az özellikli mekanik klavye alayım ?
Mekanik klavyenin giriş seviyesi reddragon kumaradır bu klavyenin altından mekanik klavye alınmaz
Sonra 2 3 gün sonra konu açıyorlar
"Saber tuş basmama sorunu" diye
Kesinlikle kalitesiz bir mekanik alacağıma gider taş gibi mebran
Hiçkimse bana gamepower logitech hyperx vs den daha iyi olduğunu savunmasın ürünlerinden görüyoruz kalitesini
Dostum tamam haklısın ama buradaki olay şu, 30 TL A101 klavyesi de alsan 300 TL G213 de alsan aynı.
İkisinde de direkt mantar membran tabaka var, hissiyatları aynı. Tamamen marka ve tasarım farkı.
Mağazada denedim 70 TL Rampage ile G213 arasında sıfır fark var hissiyat olarak.
Malzeme kalitesi falan deme biri uçaktan yapılmıyor, gayet aynılardı.
İkisi de membran olayı yok bunun, bu fiyatlara alınmaz diyorum o yüzden.
En fazla 100-150 TL'ye Bloody B120 alırsın mis gibi tamam.
Herkes mekanik sevecek diye bir şey yok dediğin gibi ama membrana da bu kadar para verilmez.
Onu demek istiyorum, 300-400 membarana verilmez, paraya yazık.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dostum tamam haklısın ama buradaki olay şu, 30 TL A101 klavyesi de alsan 300 TL G213 de alsan aynı.
İkisinde de direkt mantar membran tabaka var, hissiyatları aynı. Tamamen marka ve tasarım farkı.
Mağazada denedim 70 TL Rampage ile G213 arasında sıfır fark var hissiyat olarak.
Malzeme kalitesi falan deme biri uçaktan yapılmıyor, gayet aynılardı.
İkisi de membran olayı yok bunun, bu fiyatlara alınmaz diyorum o yüzden.
En fazla 100-150 TL'ye Bloody B120 alırsın mis gibi tamam.
Herkes mekanik sevecek diye bir şey yok dediğin gibi ama membrana da bu kadar para verilmez.
Onu demek istiyorum, 300-400 membarana verilmez, paraya yazık.
Hocam özellik farkı madem bu ikiliyi çıkarttınız bu ikisinden devam edelim
İlk olarak garanti logitech garanti konusunda diğer markalara kıyasla şahane
F310 ve g300s i göndermiştim garantiye haftaya yenilerini vermişlerdi siz zaten bu hizmete para veriyorsunuz
2.olarak sorunsuz çalışması hocam teknoloji şans işidir bildiğiniz gibi ama şöyle bir şey var gamepower alan bir kişinin klavyesinin bozulma ihtimali atıyorum %70
Logitech gibi bir klavyenin bozulma ihtimali %30 atıyorum zaten sizde uğraşmamak için para veriyorsunuz şimdi saber klavye bozulsa nereye göndereceksini ? En erken 1 ayda gelir o klavye hatta belkide kullanıcı hatası diye aynısını geri yollarlar
Mebranların hissiyatı konusunda haklısınız evet hepsi aynı ama özellik bakımından hepsi aynı değil bakın bir sıralama özelliği yapayım mesela bloody b120 de ne rgb var ne yazılım boş bir klavye bu yüzden ucuz yükseltiyorum seviyeyi hyperx alloy core rgb yazılımı var rgb özelliği var bir tık dsha yükselttim g213 bilek desteği var 5 bölge (yanlış hatırlamıyorsam) aydınlatması var bir tık daha arttırdım k55 6 makro tuşu var bir tık daha arttırdım apex 3 10 bölge aydınlstması ve ses tekerleği
Gördüğünüz gibi fiyat arttıkça özellik sayısı da artıyor mesela ben yazılımla uğraşıyorum k55 kullanıyorum benim k55 i almamın tek sebebi makro tuşları kelime atıyabilmem şimdi ben şey mi diyeceğim kendime
Makrolu bir klavye istiyorum ama mebrana o kadar para verilmez o yüzden sevmememe rağmen gideyim mekanik alayım hayır hocam siz hissiyata değil özelliğe para veriyorsunuz ama fikrinize saygı duyuyorum sadece bana a101 deki klavyeyle g213 aynı demeyin evet hissiyat olarak aynı ama bir klavye olarak aralarında dağlar var

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Hocam özellik farkı madem bu ikiliyi çıkarttınız bu ikisinden devam edelim
İlk olarak garanti logitech garanti konusunda diğer markalara kıyasla şahane
F310 ve g300s i göndermiştim garantiye haftaya yenilerini vermişlerdi siz zaten bu hizmete para veriyorsunuz
2.olarak sorunsuz çalışması hocam teknoloji şans işidir bildiğiniz gibi ama şöyle bir şey var gamepower alan bir kişinin klavyesinin bozulma ihtimali atıyorum %70
Logitech gibi bir klavyenin bozulma ihtimali %30 atıyorum zaten sizde uğraşmamak için para veriyorsunuz şimdi saber klavye bozulsa nereye göndereceksini ? En erken 1 ayda gelir o klavye hatta belkide kullanıcı hatası diye aynısını geri yollarlar
Mebranların hissiyatı konusunda haklısınız evet hepsi aynı ama özellik bakımından hepsi aynı değil bakın bir sıralama özelliği yapayım mesela bloody b120 de ne RGB var ne yazılım boş bir klavye bu yüzden ucuz yükseltiyorum seviyeyi hyperx alloy core RGB yazılımı var RGB özelliği var bir tık dsha yükselttim g213 bilek desteği var 5 bölge (yanlış hatırlamıyorsam) aydınlatması var bir tık daha arttırdım k55 6 makro tuşu var bir tık daha arttırdım apex 3 10 bölge aydınlstması ve ses tekerleği
Gördüğünüz gibi fiyat arttıkça özellik sayısı da artıyor mesela ben yazılımla uğraşıyorum k55 kullanıyorum benim k55 i almamın tek sebebi makro tuşları kelime atıyabilmem şimdi ben şey mi diyeceğim kendime
Makrolu bir klavye istiyorum ama mebrana o kadar para verilmez o yüzden sevmememe rağmen gideyim mekanik alayım hayır hocam siz hissiyata değil özelliğe para veriyorsunuz ama fikrinize saygı duyuyorum sadece bana a101 deki klavyeyle g213 aynı demeyin evet hissiyat olarak aynı ama bir klavye olarak aralarında dağlar var
Klavye hissiyattır direkt, sırf bilek desteği var veya makro tuşları var diye 200-300 fazla vermeye değer mi?
3 5 tuş veya bir bilek desteği 300 TL eder mi? Düşününce mantıksız olduğu çok belli be.
En iyi membran en kötü mekanikden kötüdür, MK110 denedim G213 denedim Rampage KB-R8 kullandım.
Hepsi tamamen aynı G213 biraz daha sessiz çünkü direkt membran diğer ikisi mekanik hisli.
Neyse hiçbir farkları yok cidden, bilek desteği var veya makrosu var diye neredeyse 300 TL fazla para vermem.
Şuan Saber kullanıyorum, bu üçünden de çok daha iyi. 2 aydır, memnunum incelemem de var.
Outemu var pek iyi değil ama membrana bin basar, K55'e bakıyorum 420-455 TL, yuh yani.
O kadar çıkmışken 70 daha koy Alienware al, onda da makro var harika Kaihl switch.
Sırf marka ışığı güzel makrosu var diye bu kadar para verilmez membrana.
Yemin ediyorum paraya yazık, tek mantıklı seçenek ekosistem yapmaktır.
@Looper mesela G213 almış, mouse da logitech çünkü almak istiyorum demişti.
Eko sistem yapıyor, mantıklı sayabileceğim tek nokta budur.
Denemiş olmasam bende derim ya ne olacak membran alırım ama kaliteli alırım.
Fakat kaliteli falan değil membran bu cidden Rampage ile farkı yoktu ya.
Onda da ışıklandırma onda da bilek desteği vardı, malzeme kalitesi de harikaydı.

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Klavye hissiyattır direkt, sırf bilek desteği var veya makro tuşları var diye 200-300 fazla vermeye değer mi?
3 5 tuş veya bir bilek desteği 300 TL eder mi? Düşününce mantıksız olduğu çok belli be.
En iyi membran en kötü mekanikden kötüdür, MK110 denedim G213 denedim Rampage KB-R8 kullandım.
Hepsi tamamen aynı G213 biraz daha sessiz çünkü direkt membran diğer ikisi mekanik hisli.
Neyse hiçbir farkları yok cidden, bilek desteği var veya makrosu var diye neredeyse 300 TL fazla para vermem.
Şuan Saber kullanıyorum, bu üçünden de çok daha iyi. 2 aydır, memnunum incelemem de var.
Outemu var pek iyi değil ama membrana bin basar, K55'e bakıyorum 420-455 TL, yuh yani.
O kadar çıkmışken 70 daha koy Alienware al, onda da makro var harika Kaihl switch.
Sırf marka ışığı güzel makrosu var diye bu kadar para verilmez membrana.
Yemin ediyorum paraya yazık, tek mantıklı seçenek ekosistem yapmaktır.
@Looper mesela G213 almış, mouse da logitech çünkü almak istiyorum demişti.
Eko sistem yapıyor, mantıklı sayabileceğim tek nokta budur.
Denemiş olmasam bende derim ya ne olacak membran alırım ama kaliteli alırım.
Fakat kaliteli falan değil membran bu cidden Rampage ile farkı yoktu ya.
Onda da ışıklandırma onda da bilek desteği vardı, malzeme kalitesi de harikaydı.
hocam peki mesela bana bir öneride bulunun makro tuşlu uygulamalı bilek destekli rgb li bir klavye almak istiyorum ama mekanik sesinden hissiyatından aşşırı nefret ediyorum yani dokunduğumda profil fotoğrafımdaki gibi oluyorum aşırı rahatsız ediyor beni benim ne yapmam lazım şimdi ? illa para verilmez takıntısından dolayı mekanik almak mı zorundayım ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom