Furkyyy
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Şu an indirimde 9 TL ama kartta para yok be usda. Garibanın yüzü bu sefer de gülmedi.hocam ucuzdu ya bi paket sigara parası
Şu an indirimde 9 TL ama kartta para yok be usda. Garibanın yüzü bu sefer de gülmedi.hocam ucuzdu ya bi paket sigara parası
yakında atm varsa git at bi 10 TL KartaŞu an indirimde 9 TL ama kartta para yok be usda. Garibanın yüzü bu sefer de gülmedi.
Yok ki be usta.yakında atm varsa git at bi 10 TL Karta
benim kartta da yok olsa atardım
attım özelden.Var hocam yer sınırımız yok ne kadar gelen olursa.
Steam kodunuzu bırakın.
Çok mu hızlı geldio nası internet la
392361013Steam arkadaş kodu verir misin Hasan abiciğim seni ekleyeyim.
Geçen ay ilk banımı yedim.Merhaba, dostlarım bugün @Vector076 ile bir ETS 2 MP konvoyu düzenlemeyi planladık ve bu da forum üyelerimize özel olacaktır.
Zürih'in zorlu dağ yollarında başlayıp Calais'te bitecek olan bu yolculukta sizde bize katılmak istiyorsanız yapmanız gerekenler :
Bana özelden konuşma başlatıp 'Katılıyorum Oyun Nickim : (oyun içi nickiniz) ve Steam Arkadaş Kodum : (kodunuz)' şeklinde yazmanız yeterlidir.
Toplanma yerimiz Zürih tamir istasyonudur.
Saat 21.30 da kalkacağız ve sırasıyla yakınından geçtiğimiz şehirler de ihtiyaç ve tamir molası vereceğiz.
Keskin virajlar bulunduğu için klavyeden direksiyon kontrolü sağlamamanızı öneriyoruz.
Rota özelden gerekli bilgilerinizi gönderdikten sonra sizlerle paylaşılacaktır.
İyi eğlenceler !
Rotamız hiç bir DLC gerektirmiyor.
@Vector076 tarafından kayıt alınacaktır ve trolleyen olur ise kayıt ile birlikte reportlanacaktır.
NOT : MULTİPLAYER 1.39.4.5 SÜRÜMÜNÜ KULLANMAKTADIR.