kırmızışarapp
80+ Silver
Keşke haber verilseydi. Boşuna yanımda başka birini getirdim...Kral hediyeymiş bak bunu beğendim,ama ben yalovadan geleceğim mesela oraya keşke bu konuda bir açıklama yapsaymışlar ya da sistemi dağınık şekilde verebiliriz-veremeyiz desinler.
Ben de bu gün gelecektim neredeyse 200 lira yol masrafım oluyor.. neyse sağlık olsun hediye cidden güzel.Keşke haber verilseydi. Boşuna yanımda başka birini getirdim...
Aşırı saçma ama yaptıkları. Zaten 50 stok var ve satılmama gibi bir şansı yok böyle bir sistemin. Hazırla koy yanda dursun yani. Baya bir umutla gitmiştim açıkçası. Yarın gidecek kimseyi bulamıyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum....Ben de bu gün gelecektim neredeyse 200 lira yol masrafım oluyor.. neyse sağlık olsun hediye cidden güzel.
Kenarları biraz keskin standın onu nasılsın giderebilirim ? Zımpara ile olur mu ?Alüminyum sektöründe çalışıyorum geçen sene kendime bir kulaklık standı yapmışım öööffff lööp, bi ara atarım fotosunu buraya başkaları da yapıp para vermekten kurtulur belki.
Bugün sistemi alamadım. Yarın hazır olacakmış. Fakat hediye kulaklık standı verdiler. Teşekkürler itopya.
Hocam ben yazmıştım ya vermiyolar erken gidin diye. Ek olarak demonte asla vermiyolar illa beklicen diyolar.Kral hediyeymiş bak bunu beğendim,ama ben yalovadan geleceğim mesela oraya keşke bu konuda bir açıklama yapsaymışlar ya da sistemi dağınık şekilde verebiliriz-veremeyiz desinler.
Ne saçma iş ya. Demonte verse bari.Hocam ben yazmıştım ya vermiyolar erken gidin diye. Ek olarak demonte asla vermiyolar illa beklicen diyolar.
Önceden itopyaya söylesek hazırlasalar alsak valla cok mağdur ediyorlar bizi bu şekilde @Abdullah HacıgülBen de bu gün gelecektim neredeyse 200 lira yol masrafım oluyor.. neyse sağlık olsun hediye cidden güzel.
Yarın gidecek kimse yok ben nasıl alacağımı düşünüyorum hâlâ. Bugün müsait olan arkadaşı aldım gittim. Kulaklık standıyla geri yolladılar. Sus payı olarak verdiklerini eve gelince anladım...Önceden itopyaya söylesek hazırlasalar alsak valla cok mağdur ediyorlar bizi bu şekilde @Abdullah Hacıgül
Hocam kargoluyolar mı bi sorsana. Zorla kargolasınlar uzaktan geliyorum vs işte mağduruz vs vs diretmek lazımYarın gidecek kimse yok ben nasıl alacağımı düşünüyorum hâlâ. Bugün müsait olan arkadaşı aldım gittim. Kulaklık standıyla geri yolladılar. Sus payı olarak verdiklerini eve gelince anladım...
İnternet üzerinden özel olarak ödeme almanın bu kadar zor olduğunu düşünmüyorum yaHocam kargoluyolar mı bi sorsana. Zorla kargolasınlar uzaktan geliyorum vs işte mağduruz vs vs diretmek lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Abdullah Hacıgül hocam sen bi konuşsan uzaklardan gelip parayı biz öderiz de ya hazırlasınlar hazır olunca gidelim ya da ödeyelim uzaktaki insanlara kargolasınlar