Neler Yeni

DA Forum Özel PC Kulaklık Standı Hediyesi

kırmızışarapp

80+ Silver
Bugün sistemi alamadım. Yarın hazır olacakmış. Fakat hediye kulaklık standı verdiler. Teşekkürler itopya.

Ekler

• 20220518_112957.jpg
    20220518_112957.jpg
    942.3 KB · Hit: 181

Farway

80+ Silver
Kral hediyeymiş bak bunu beğendim,ama ben yalovadan geleceğim mesela oraya keşke bu konuda bir açıklama yapsaymışlar ya da sistemi dağınık şekilde verebiliriz-veremeyiz desinler.

kırmızışarapp

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral hediyeymiş bak bunu beğendim,ama ben yalovadan geleceğim mesela oraya keşke bu konuda bir açıklama yapsaymışlar ya da sistemi dağınık şekilde verebiliriz-veremeyiz desinler.
Keşke haber verilseydi. Boşuna yanımda başka birini getirdim...

Farway

80+ Silver

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,605
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Alüminyum sektöründe çalışıyorum geçen sene kendime bir kulaklık standı yapmışım öööffff lööp, bi ara atarım fotosunu buraya başkaları da yapıp para vermekten kurtulur belki.

kırmızışarapp

80+ Silver
Ben de bu gün gelecektim neredeyse 200 lira yol masrafım oluyor.. neyse sağlık olsun hediye cidden güzel.
Aşırı saçma ama yaptıkları. Zaten 50 stok var ve satılmama gibi bir şansı yok böyle bir sistemin. Hazırla koy yanda dursun yani. Baya bir umutla gitmiştim açıkçası. Yarın gidecek kimseyi bulamıyorum. Nasıl halledicem bilmiyorum....
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alüminyum sektöründe çalışıyorum geçen sene kendime bir kulaklık standı yapmışım öööffff lööp, bi ara atarım fotosunu buraya başkaları da yapıp para vermekten kurtulur belki.
Kenarları biraz keskin standın onu nasılsın giderebilirim ? Zımpara ile olur mu ?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bugün sistemi alamadım. Yarın hazır olacakmış. Fakat hediye kulaklık standı verdiler. Teşekkürler itopya.
Hocam ben yazmıştım ya vermiyolar erken gidin diye. Ek olarak demonte asla vermiyolar illa beklicen diyolar.

kırmızışarapp

80+ Silver

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx

kırmızışarapp

80+ Silver
Önceden itopyaya söylesek hazırlasalar alsak valla cok mağdur ediyorlar bizi bu şekilde @Abdullah Hacıgül
Yarın gidecek kimse yok ben nasıl alacağımı düşünüyorum hâlâ. Bugün müsait olan arkadaşı aldım gittim. Kulaklık standıyla geri yolladılar. Sus payı olarak verdiklerini eve gelince anladım...

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Yarın gidecek kimse yok ben nasıl alacağımı düşünüyorum hâlâ. Bugün müsait olan arkadaşı aldım gittim. Kulaklık standıyla geri yolladılar. Sus payı olarak verdiklerini eve gelince anladım...
Hocam kargoluyolar mı bi sorsana. Zorla kargolasınlar uzaktan geliyorum vs işte mağduruz vs vs diretmek lazım

@Abdullah Hacıgül hocam sen bi konuşsan uzaklardan gelip parayı biz öderiz de ya hazırlasınlar hazır olunca gidelim ya da ödeyelim uzaktaki insanlara kargolasınlar :(

kırmızışarapp

80+ Silver
Hocam kargoluyolar mı bi sorsana. Zorla kargolasınlar uzaktan geliyorum vs işte mağduruz vs vs diretmek lazım

@Abdullah Hacıgül hocam sen bi konuşsan uzaklardan gelip parayı biz öderiz de ya hazırlasınlar hazır olunca gidelim ya da ödeyelim uzaktaki insanlara kargolasınlar :(
İnternet üzerinden özel olarak ödeme almanın bu kadar zor olduğunu düşünmüyorum ya :(

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Güzel incelik yapılmış . Tebrik ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular