Neler Yeni

Da foruma özel f/p sistem

alisxzy

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ali can
3 haftadır formu takipteyim yeni sistem hakkında çoğu lige göre sınıflandırılacağını tahmin ediyor yeni gelen üyeler sistemi alamıcak ve alamamalı diyor.
ben forma yeni üyeyim pc konusundada ortaseviye bilgi sahibiiyim parçalar hakkında kimseye yanlış fikir vermek istemem bilmediğim konu hakkında... forma yeni katılmış olmam donanım arşivini yeni takip ediyor anlamına gelmez youtubede instagramda twitchde aboneyim her yerden yıllardır takip edip destekliyorum belki de formdaki bazılarından daha çok destekleyip izliyorum sırf forma yeni katıldığımız için eğer çıkıcak sistemi alamazsak büyük haksızlık olur takip eden her abonesi formda olamayabilir bilgisi yoktur paylaşım yapamaz ama diğer her yerden yıllardır takiptedir severek izleyipn destekliyordur formdaki 1 yıllık üyeden daha fazla takipçisidir belki de umarım böyle bir ayrım olmaz gerçek destekçileri takipçileri sevenleri sadece form a göre ayırt edilmemeli saygılar sevgiler dostlar

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sıkı takipçisi isen neden daha önce forumda değildin? Umarım böyle bir ayrım yapılır da sistem için gelenler alamaz.

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
Adı üstünde "Foruma Özel"
Yeni gelen üyelerin alamaması gayet normal çünkü her zaman izleyicilere yapılan sistemlerin yanında forum üyeleri için de ayrıcalık yapılması istendi. Siz ise sadece izleyici olduğunuzu söyleyip bu ayrıcalıktan yararlanmak istiyorsunuz.
Olmaz, olmamalı da.

alisxzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ali can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkı takipçisi isen neden daha önce forumda değildin? Umarım böyle bir ayrım yapılır da sistem için gelenler alamaz.
sistem için gelenler alamaz diyor bide doğru youtubede twitchde sen kurtarıyordun izlenmeyi beğenmeyi sen yükseltiyodun formda yatarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adı üstünde "Foruma Özel"
Yeni gelen üyelerin alamaması gayet normal çünkü her zaman izleyicilere yapılan sistemlerin yanında forum üyeleri için de ayrıcalık yapılması istendi. Siz ise sadece izleyici olduğunuzu söyleyip bu ayrıcalıktan yararlanmak istiyorsunuz.
Olmaz, olmamalı da.
foruma özel demesi formdan mesaj atması herkesin başka bir açıklaması yok sizde işinize geldiği gibi kendinizi özelleştirmeye çalışıyorsunuz boş yere

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
sistem için gelenler alamaz diyor bide doğru youtubede twitchde sen kurtarıyordun izlenmeyi beğenmeyi sen yükseltiyodun formda yatarak
Forum diye yazılır onu da ekleyeyim. DA'yı izleme sürem forumda kaldığım süreden çok ama çok azdır. Bu foruma kayıt olduktan sonra izlemeye başladım. Ama en azından sistem almak için yada fırsat için gelmiyorum. Yardım ederek alırım sistemi. Ki sistemi almayacağım.

alisxzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ali can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu adam maddi geçimini youtubeden twitchden sağlıyor destek olan kim bu platformlarda sen burda durdun diye benim desteğim gözardı edilemez kendinizi özelleştirmenin anlamı yok takipçi her yerde takipçi destekçidir

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
foruma özel demesi formdan mesaj atması herkesin başka bir açıklaması yok sizde işinize geldiği gibi kendinizi özelleştirmeye çalışıyorsunuz boş yere
Eski üye olsan neyse derdim fakat o da değil.
Foruma herhangi bir katkın olmadan böyle bir şey istemen cidden garip.
bu adam maddi geçimini youtubeden twitchden sağlıyor destek olan kim bu platformlarda sen burda durdun diye benim desteğim gözardı edilemez kendinizi özelleştirmenin anlamı yok takipçi her yerde takipçi destekçidir
Zaten Youtube'da tüm yeni sistemler çıkıyor?!
Forum üyelerine özel yapılacak dendi o kadar.
Bu sistemden yararlanacak üyeler hangi kritere göre seçilecek onu bilemeyiz fakat hiçbir şey yapmadan da yararlanman doğru değil.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Buradan geçim sağlamıyor mu? Sağ da gördüğün reklamlardan hep para geliyor. Sadece paraya bakamayız aslında. Foruma aylık 40K mı ne para gidiyormuş. Adam yardım için bir platform kurmuş yardım eden üyelerini ödüllendiriyor. Sistem için gelenler yardım için gelenleri hiç'e sayıyor ve sistemi alıyor.

alisxzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ali can
Eski üye olsan neyse derdim fakat o da değil.
Foruma herhangi bir katkın olmadan böyle bir şey istemen cidden garip.

Zaten Youtube'da tüm yeni sistemler çıkıyor?!
Forum üyelerine özel yapılacak dendi o kadar.
Bu sistemden yararlanacak üyeler hangi kritere göre seçilecek onu bilemeyiz fakat hiçbir şey yapmadan da yararlanman doğru değil.
hiçbir şey yapmadan mı? kardeşim youtubede twitchde her yerde aboneyim severek izliyip takip ediyor bir çoğumuz asıl sen sadece buradasın diye benim bizim yaptıklarımızı yapmayarak yararlanman doğru değil

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,766
İsim
Toxpox
hiçbir şey yapmadan mı? kardeşim youtubede twitchde her yerde aboneyim severek izliyip takip ediyor bir çoğumuz asıl sen sadece buradasın diye benim bizim yaptıklarımızı yapmayarak yararlanman doğru değil
Forumda hiçbir şey yapmadın.
Ayrıca ne yapıp ne yapmadığımı bile bilmeden konuşman doğru değil.

alisxzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
ali can
Buradan geçim sağlamıyor mu? Sağ da gördüğün reklamlardan hep para geliyor. Sadece paraya bakamayız aslında. Foruma aylık 40K mı ne para gidiyormuş. Adam yardım için bir platform kurmuş yardım eden üyelerini ödüllendiriyor. Sistem için gelenler yardım için gelenleri hiç'e sayıyor ve sistemi alıyor.
benim kast ettiğim konu gerçek takipçilerinin sadece foruma özel sınıflandırılmaması gerçekten seven takip edip destekleyen herkesin kazanması siz almayın demiyorum zaten

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
benim kast ettiğim konu gerçek takipçilerinin sadece foruma özel sınıflandırılmaması gerçekten seven takip edip destekleyen herkesin kazanması siz almayın demiyorum zaten
Benim tek diyeceğim umarım sistem için gelenler alamaz.

Top Bottom