Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
YöneticiMert kuskapan kim kbk
Sitenin arka planı ile ilgileniyor.
YöneticiMert kuskapan kim kbk
Aynı açıklamayı mahkemeye sunabilir mi sence?Arkadaşları tanıyorum. Bence tebrik edilmeli. Güvenlik sizin sorununuz bir başkasının değil. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz umarım. Kolay gelsin.
O kişinin kendi problemi. Bir saldırı düzenlemeden önce düşünmüş olmalı. Ayrıca pek bir ceza alacağını sanmıyorum. En fazla 1 sene alır onuda para cezasına çevirirler.Aynı açıklamayı mahkemeye sunabilir mi sence?
En azından etik hareket nedir öğrenilmiş olur.O kişinin kendi problemi. Bir saldırı düzenlemeden önce düşünmüş olmalı. Ayrıca pek bir ceza alacağını sanmıyorum. En fazla 1 sene alır onuda para cezasına çevirirler.
Tebrik edilecek ne var kardeşim durduk yere forum hacklemesi mi?Arkadaşları tanıyorum. Bence tebrik edilmeli. Güvenlik sizin sorununuz bir başkasının değil. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz umarım. Kolay gelsin.
Siteyi hackleyenin egosuna bağlı. Anasayfa ya da atabilir uyari.php de atabilir kendi kararına kalmış. Aslında bir nevi iyilik yaptı. Hacklemese nereden bileceksin sistemde açık olduğunu. Böylece yöneticiler daha iyi güvenlik önlemi alıyor. (umarım) Bir başkası hacklese vds falan bulamasan ne olacak peki? Dava açamasan, tespit edemesen mesela... İndexi yediğinle kalacaksın usul usul yedeklerden geri getirmeye çalışacaksın. Bu saldırı onu meşrulaştırmaz fakat bu davadan da bir cacık olmaz.Tebrik edilecek ne var kardeşim durduk yere forum hacklemesi mi?
Yetenek vs dersen sırf bu işler için siteler platformlar var gitsin oralarda oyun oynasın onlarca insanın kullandığı bir siteyi durduk yere hacklemesin.
Güvenlik site yöneticilerinin sorunu olabilir ama güvenlikte bir sorun olması hackleyen kişiyi meşrulaştırır mı?
Yazık kafana!
Hiçbir şekilde sunucuya ya da veri tabanına erişemedi, Xenforo'nun açığını kullanmış.Siteyi hackleyenin egosuna bağlı. Anasayfa ya da atabilir uyari.php de atabilir kendi kararına kalmış. Aslında bir nevi iyilik yaptı. Hacklemese nereden bileceksin sistemde açık olduğunu. Böylece yöneticiler daha iyi güvenlik önlemi alıyor. (umarım) Bir başkası hacklese vds falan bulamasan ne olacak peki? Dava açamasan, tespit edemesen mesela... İndexi yediğinle kalacaksın usul usul yedeklerden geri getirmeye çalışacaksın. Bu saldırı onu meşrulaştırmaz fakat bu davadan da bir cacık olmaz.
Bana hâlâ neyin tebrik edileceğini söylemedin, söylesene ne tebrik edilecek? Yaptığıda iyilik değil, iyilik yapacak adam böyle yapmaz açığı bildirir adam gibi. Dava konusunda haklısın.Siteyi hackleyenin egosuna bağlı. Anasayfa ya da atabilir uyari.php de atabilir kendi kararına kalmış. Aslında bir nevi iyilik yaptı. Hacklemese nereden bileceksin sistemde açık olduğunu. Böylece yöneticiler daha iyi güvenlik önlemi alıyor. (umarım) Bir başkası hacklese vds falan bulamasan ne olacak peki? Dava açamasan, tespit edemesen mesela... İndexi yediğinle kalacaksın usul usul yedeklerden geri getirmeye çalışacaksın. Bu saldırı onu meşrulaştırmaz fakat bu davadan da bir cacık olmaz.
Bence tebrik edilebilir sence edilemez. Farklı düşüncelerde olabiliriz. Ben şahsi görüşüm olarak tebrik edilmesi görüşündeyim. Aynı olay benim başıma gelse tebrik ederdim.Bana hâlâ neyin tebrik edileceğini söylemedin, söylesene ne tebrik edilecek? Yaptığıda iyilik değil, iyilik yapacak adam böyle yapmaz açığı bildirir adam gibi. Dava konusunda haklısın.
Ben edilir, edilmez demiyorum sana. Neden tebrik edilmesi gerekiyor onu soruyorum. Tebrik edilecekse eğer bir nedeni olmalı değil mi? Kimse kimseyi durduk yere tebrik etmez. Hâlâ neden tebrik edilmesi gerektiğinin cevabını vermiyorsun.Bence tebrik edilebilir sence edilemez. Farklı düşüncelerde olabiliriz. Ben şahsi görüşüm olarak tebrik edilmesi görüşündeyim. Aynı olay benim başıma gelse tebrik ederdim.
Orkun sonrası benLamer'lar öyledir.
E hacklemiş ya. ) Hack te bir başarıdır.Ben edilir, edilmez demiyorum sana. Neden tebrik edilmesi gerekiyor onu soruyorum. Tebrik edilecekse eğer bir nedeni olmalı değil mi? Kimse kimseyi durduk yere tebrik etmez. Hâlâ neden tebrik edilmesi gerektiğinin cevabını vermiyorsun.