Neler Yeni

DA-G3 sistem işlemci ısınıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
aynen öyle çok haklısın ben bu konuları pek fazla bilmiyorum ve şuan işlemcim gözümün önünde ısınıyor, ayar yapmaya korkuyorum yapmamaya da korkuyorum ne yapacağım bilemedim.
coğu kişi bilmez siz yine şanslısınız ki böyle şeylerin varlığından haberiniz yok (var :D sorry) birçok kişi ne olup bittiğini bilmeden pc yi kullanıyor, buralarda öğreneni de çok gördüm en basit şekilde aşağıda anlatıyor denemek istersen bi bak derim başlangıç olarak belli bir limiti ayarlasan mesela frekansı 4000 e voltajı da 1200 e çekseniz bile en azından absürt sıcaklıklara çıkmaz ondan sonra ryzen master ı indirip voltajı ufak ufak düşürerek en uygun voltaj seviyesine ulaşabilirsiniz

Son düzenleme:

uyg4rcik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Uygar
İlgilendiği Kategoriler
Sosyal Medya
Instagram
uyg4rcik
En basiti ben anlamıyorum bu şekilde uçuk sıcaklıklara çıkmazsa kullanacağım artık gittiği yere kadar uv yapıp bozmaya niyetim yok.
aga moralini bozmak gibi olmasın fakat bende diyordum o kadar ısınmaz felan filan diye şuan sistemi test ediyorum denilen sıcaklıklar çok rahat görülüyor bende senin kadar biliyorum hiçbir şey yapmayı bilmiyorum , uv felan yapmak istemiyorum fakat denildiği gibi bu sıcaklıklarda durursa sistem bence iyi değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

coğu kişi bilmez siz yine şanslısınız ki böyle şeylerin varlığından haberiniz yok birçok kişi ne olup bittiğini bilmeden pc yi kullanıyor, buralarda öğreneni de çok gördüm en basit şekilde aşağıda anlatıyor denemek istersen bi bak derim başlangıç olarak belli bir limiti ayarlasan mesela frekansı 4000 e voltajı da 1200 e çekseniz bile en azından absürt sıcaklıklara çıkmaz ondan sonra ryzen master ı indirip voltajı ufak ufak düşürerek en uygun voltaj seviyesine ulaşabilirsiniz

kanka ben biraz takıntılıyım da sana ulaşabileceğim başka yer var mı detaylıca sorularımı yazmak isterim, hani buradan belli bir yere kadar

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
seni hiç alakadar etmez
Top Bottom