Neler Yeni

DA-G4 sistemin Rami sorunlu

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Hazır sistemlere işlemci ekran kartı takıyorlar gerisi çöp. En düşük en kötü modeli takıyorlar. Bi sistem çıkıyor onlarca insan sorun yaşıyor. O zaman o sistem f/p olmuyor. Çünkü alan adam haftalarca belki senin gibi aylarca uğraşıyor. Ne var yani 2 kademe üst ram konulsa? Yani ucuz olsun diyoruz satan kâr edeyim diyor çöp gibi sistem çıkıyor. Ben asla haxır sistemddn yana değilim. Ben aldım. Şuan sadece işlemci ve ekran kartı kaldı herşeyi değiştim. Çünkü basit kalitesiz malzeme oluyor
Haklısın ben böyle şeylerle uğraşmamak için kendi sistemimi topladım 6600xtli sistem yerine 6500xtli sistem topladım sadece fark bu aynı fiyata ama iyi ki böyle kendim toplamışım diyorum. Bu devirde kimse kimseye ucuza bir şey vermez zaten. Lafım Abdullah abiye değil satıcı firmalara.

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Ömer Faruk
Eğer başın ağrımayacaksa 300-400 lira daha vermez miydin? 1 ay bekle yada. Sorunlu ürün alacağına bekle daha iyi
Hesapladığımda 1500 ile 1800 arası fark çıkıyordu. Ve ramleri değiştirip geri gönderdiler. Şükür şuanlık problemim yok

Merhaba, DA-G4 sistemimdeki ramler sorunlu bunu da uzun bir süreç sonunda keşfetmiş oldum.

sorun şu;
https://forum.donanimarsivi.com/kon...-kez-dondu-takildi-sebebi-ne-olabilir.516985/ bu konuda belirtiğim gibi bilgisayar birden takılıp kapanıyordu. HDD, SSD, İşlemci, Ekran kartı derken aklıma gelen her şeyi denedim... yine belli belirsiz zamanda kitleniyordu(yükaltında yada oyun oynarkende, hiç bişe yapmazken boştaykende), kapanıyordu.
Sonra ramlerin Bios'da herkes gibi D.O.C.P Profille 3200mhz olarak çalıştırdığım ramleri busefer normal 2666mhz ye çektim 1 haftadır kapanmadı sorun yaşatmadı galiba sebebi ramler ...

gönderilen ramler; https://www.itopya.com/gskill-8gb-ripjaws-v-siyah-3200mhz-cl16-ddr4-single-kit-ram_u5661, 2 tane geldi tabi (16GB)

şimdi nasıl bir yol izlesem? ikisinde göndersem acaba değişim süreci ne kadar sürer. ? yada önce tek 8'i gönderiyim değişsin gelsin sonra diğer 8i ... bu şekilde pc yide kullanmaya devam edebilirim ?

ve bu sorunu başka yaşayan oldu mu ?

sistem;
Alıntıyı görüntüle
Bütün sistemi isyebilirler.

Top Bottom