Neler Yeni

Da G4'den Sonra Gelecek Si̇stem

eddo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
erdal alabay
Onun sonu yok 101. 102. 150. bize de stok ekleyin mağdur olduk diyecek. Bizim insanımızda kronik mağduriyet var
tabii ki insan emeklerine laf edilmesine içerler anlıyorum seni ama her zaman mızıkçı sırf kötülük olsun ortalık karışsın isteyen insanlar olucak her alanda ama gerçek ihtiyacı olanlarda var senin yaptıklarını takdir ediyorlar ve 4 gözle 2 elle 10 parmakla senden olumlu bir şey duymak istiyorlar eğer imkan dahilindeyse elinden geleni yaparsan çok iyi olur 👌🏼

• Beğen
Reaksiyonlar: Asnr

vettunivezzeytuni

80+ Bronze
Hocam kuyrukmu olacam yoksa listemi konu o kadar karıştıki hiçbir şey anlayamadım
hocam Ankara mağazasına bizzat gittim orada kuyruk vardı fakat açılışta isim yazdırılıyordu Abdullah abi kuyruga göre diyor bakalım göreceğiz yarın

vettunivezzeytuni

80+ Bronze

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
merhaba sabah saat 6 da itopya beylikdüzüne gittim bu salmanlar biz mağaza çalışanıyız diyerek liste yaptılar. Kimlik kontrolü ile listeyi temize geçtiler. ilk 25 kışı kendi adamlarından oluştu. 100 kişilik listede 2 tanede kaynak yaparak adam soktular. ben 50 cı olarak sistem aldım ama mağdur olan çok oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
osman açıkgöz
hayır açılış kampanyaları nedeniyle zaten orada anormal bir yoğunluk var hem de haftasonu daha sakin olması için pazartesi gününü seçtik
Instagram hesabından fena küfür edicektim ama kendimi son anda tuttum Selman_nihat o listeyi alan adamın ismi. Abdullah adam mağaza görevlisi diye tanıttı kendini varmı ya böyle bişey sordum bu 20 kişi nerede diye pastanede oturuyorlar dedi gittik baktık kimse yok. Önceden de böyle bişey yapmışlar sanırım öyle duyum aldım. Mağaza müdürü kızdı hatta bir daha Salman soy isimli birini almayacağım diye. Bizzat kendim şahit oldum bu arada Abdullah mağaza görevlisi listeyi aldı ona göre çağırdı ama sana yanlış bilgi vermiş olabilirler senle alakalı bir durum değil. Saat 10 da gelen arkadaşın ismi 20 küsür sıradaydı emin olabilirsin. Ve hikayeden sahibinden üzerinden satılan ürünlerin alınmaması gerektiğini ifade eden hikaye paylaşmanı tavsiye ederim heleki salmanlardan.

Top Bottom