Çok sıra olur muhtemelende denemeye değerSelam, yeni çıkarılan sistemi almak istiyorum fakat stoklara maalesef yetişemedim. Yarın erken saatlerde itopya'ya gidip stok bulabilir miyim, yoksa çoktan stoklar bitmiş midir?
Merak ettiğim şey itopya yaptığı paylaşımda mağazalarımıza stoklar ayın 19'unda gelecek demişler. Fakat bu tarihten önce satışları başlanıldı mı acabaÇok sıra olur muhtemelende denemeye değer
Mağazada satışı olmaz stok gelmedenMerak ettiğim şey itopya yaptığı paylaşımda mağazalarımıza stoklar ayın 19'unda gelecek demişler. Fakat bu tarihten önce satışları başlanıldı mı acaba
Açılış saatinden birkaç saat önce orada olacağımSabah fırtına olacak dikkat etmek gerekir. 9 da orda olsan alinir mi acaba
Yarın satışı olmaz mı diyorsunuz yaniMağazada satışı olmaz stok gelmeden
Bakalım almaya çalışacağız.İgloda yaşıyo gibi giyin sabah 7de sıraya git
İnşallah alırsın hocam çok erkenden sıraya girmen lazımBakalım almaya çalışacağız.
Birde şeyi sormak istiyorum, kasayı ben mi alıyorum yoksa çalışanlara mı söylemem gerekiyor?İnşallah alırsın hocam çok erkenden sıraya girmen lazım
Kasada kasiyere söylüyosun hocam aynı gün vermezler ama toplama işleminden dolayı kuzene pc alırken 1 gün sonra vermişlerdiBirde şeyi sormak istiyorum, kasayı ben mi alıyorum yoksa çalışanlara mı söylemem gerekiyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha önce bu tarz bir ürün alan var ise yardım edebilir mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha önce bu tarz bir ürün alan var ise yardım edebilir mi
Anladım, alalımda ne zaman aldığımız çok önemli değil ya.Kasada kasiyere söylüyosun hocam aynı gün vermezler ama toplama işleminden dolayı kuzene pc alırken 1 gün sonra vermişlerdi
Aynen öyle hocam tek dert o olsun stoğa yetiş bi önceAnladım, alalımda ne zaman aldığımız çok önemli değil ya.