Neler Yeni

Da GT 2 niye Gelmiyo Artık Sinirleniyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Mikail
Niye hala kargoya dahi verilmedi paketlendi olarak gözüküyor 11 gün oldu @Abdullah Hacıgül başkan Gaming gen tr ile sorun mu oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Niyazi
Kimin ne acelesi olup olmadığını bilemezsin kardeşim. Kelimelerinizi seçerek konuşun.
Hocam gaminggen üzerinden bir deneyiminiz oldu mu ? Dün yarın çıkış olur demişlerdi bugünde yarın çıkış oluyor deniliyor toplam 6 normal gün 4 iş günü oldu. En geç salı çıkış yapılır denmişti.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,364
İsim
Berkay BABUCCU
Kral millete geldi hatalı gelip iade ettiler şimdi düzeltilmiş halde gelmesini bekliyorlar.Sana daha nasıl gelmez ara bir şekilde ulaş.Dalga mı geçiyorsunuz millet aldı verdi tekrar bekliyor bana daha nasil gelmez diye sor .

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,332
İsim
Hacı
Müşteri hizmetleri ne diyor bu işe?

ali_ç

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali ÇİMEN
Arkadaşlar bu nasıl sorumsuzluk yahu? 10 liraya aldığımız üründe dahi mağazanın uygulamasından, SMS'ten ve e-postadan bildirim alıyoruz. Ancak siz binlerce lira verdiniz ve 11 gündür hâlâ bekliyorsunuz ve kargoya verilse dahi sistemlerine zahmet edip girmiyorlar öyle mi?

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Arkadaşlar bu nasıl sorumsuzluk yahu? 10 liraya aldığımız üründe dahi mağazanın uygulamasından, SMS'ten ve e-postadan bildirim alıyoruz. Ancak siz binlerce lira verdiniz ve 11 gündür hâlâ bekliyorsunuz ve kargoya verilse dahi sistemlerine zahmet edip girmiyorlar öyle mi?
Aynen hocam sadece kurye dagitimina çıktiginda sms geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
78
İsim
Görkem ACAR
Kral millete geldi hatalı gelip iade ettiler şimdi düzeltilmiş halde gelmesini bekliyorlar.Sana daha nasıl gelmez ara bir şekilde ulaş.Dalga mı geçiyorsunuz millet aldı verdi tekrar bekliyor bana daha nasil gelmez diye sor .
Ne hatasi la ben iade etmedim hata neymis acaba mrk ettm

Top Bottom