Neler Yeni

Da GT2 amd ekran dondu nedensizce

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
oyun oynarken hiç bir şey yapmadan ekran dondu ve ne alt tab ne alt f4 atabildim ve ben de kasanın tuşundan kapatmak zorunda kaldım çünkü direkt dondu pc geri açınca hiç bir şey olmadı normal çalışmaya devam ediyordu. AMD Softwaredan bildirim geldi neden olmuş olabilir oynadığım oyun lol bu arada 50 derecelerde takılıyordu oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyun oynarken hiç bir şey yapmadan ekran dondu ve ne alt tab ne alt f4 atabildim ve ben de kasanın tuşundan kapatmak zorunda kaldım çünkü direkt dondu pc geri açınca hiç bir şey olmadı normal çalışmaya devam ediyordu. AMD Softwaredan bildirim geldi neden olmuş olabilir oynadığım oyun lol bu arada 50 derecelerde takılıyordu oyun
driver sürümüm 22.7.1 bu arada

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
Mesaj otomatik birleştirildi:

driver sürümüm 22.7.1 bu arada
Driver sorunu muhtemelen ddu ile kaldırıp 22.5.1kur en sorunsuzu bu şuan. Denedigim AMD driverlar arasındaki en sorunlu driver 22.7.1di oyun 100fps olmasına rağmen 15fps gibi oynatiyodu dediğim gibi 22.5.1 Recommended WHQL driveri kur

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Driver sorunu muhtemelen ddu ile kaldırıp 22.5.1kur en sorunsuzu bu şuan. Denedigim AMD driverlar arasındaki en sorunlu driver 22.7.1di oyun 100fps olmasına rağmen 15fps gibi oynatiyodu dediğim gibi 22.5.1 Recommended WHQL driveri kur
tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum anlatabilir misin?

Ege1641

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
865
İsim
Yahya Ege
tam olarak nasıl yapacağımı bilmiyorum anlatabilir misin?
Ddu driver kaldırma yaz YouTube'a videoları var amdnin sitesinden de 22.5.1druverini indir kendi kartın için olanı önce kurulu olan driveri sil sonra 22.5.1i kur

Top Bottom