Neler Yeni

DA-M1 sistem hata alıyorum yardım lazım

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,957
İsim
Emre Zengin
evet bende onu deneyeceğim ama ***** herifler garanti belgesini yollamamış aşırı sinirim bozuldu yarın büyük ihtimal tüketici haklarına başvuracağım.

Çokta iletişime geçilebilecek insanlar değil be kanka. Seni şuna aktarıyorum diyip aktaramıyorlar felan yani.
Fatura garanti yerine geçiyor o yönden problem yok. Siz bu dediklerimi uyguladınız mı?

diekatze

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
579
İsim
Kerem Uyar
evet bende onu deneyeceğim ama ***** herifler garanti belgesini yollamamış aşırı sinirim bozuldu yarın büyük ihtimal tüketici haklarına başvuracağım.

Çokta iletişime geçilebilecek insanlar değil be kanka. Seni şuna aktarıyorum diyip aktaramıyorlar felan yani.
Aldığın yer ile iletişime geçmeyip direkt thh başvurusu yaparsan gereksiz zaman kaybı. Anlat durumu, götür veya gönder cihazı servise. Bakılsın, sorunu varda destek olmazlarsa başvurursun.

Kurapikki

80+ Bronze
Fatura garanti yerine geçiyor o yönden problem yok. Siz bu dediklerimi uyguladınız mı?
format bios dahil her şeyi denedim. Fatura sadece gmail üzerinden gönderildi o geçerli mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldığın yer ile iletişime geçmeyip direkt thh başvurusu yaparsan gereksiz zaman kaybı. Anlat durumu, götür veya gönder cihazı servise. Bakılsın, sorunu varda destek olmazlarsa başvurursun.
Konuştum bilgili arkadaşlarının ofiste olmadığını söyleyerek 3-4 saat dodgelediler beni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Baran Bakır
katılıyorum hakkınızı arayın

Kurapikki

80+ Bronze
asıl çekincem sistemi gönderdiğimde hiçbir şey yapmadan tekrar göndermeleri. O vakit kaybını göze alamam.

Top Bottom