Neler Yeni

DA MD2 sistemde bilgisayarı kapattığımda tam kapanmıyor.

Ahmeturhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet turhan
Sistemin iki gün önce kurulumunu gerçekleştirdim. Bilgisayarı kapattığımda tam kapanmadığını fark ettim neden kaynaklandığını bilmiyorum. Birde açılırken bazen açılıyor daha sonra ekrana görüntü gelmiyor. Monitör kendini uyku moduna alıyor. Bu neden kaynaklanıyor ve ne yapabilirim.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Güç ayarlarından uyku modunu kapatabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam kapanmıyor derken?

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,582
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Ayarlardan uyku modunu kapat. Kapanmıyor derken nasıl yani açar mısınız biraz daha?

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Sistemin iki gün önce kurulumunu gerçekleştirdim. Bilgisayarı kapattığımda tam kapanmadığını fark ettim neden kaynaklandığını bilmiyorum. Birde açılırken bazen açılıyor daha sonra ekrana görüntü gelmiyor. Monitör kendini uyku moduna alıyor. Bu neden kaynaklanıyor ve ne yapabilirim.
Bilgisayarı kapattığın zaman monitör zaten uyku moduna geçer.Birde "tam kapanmak" tan kastın ne yani daha mı uzun sürüyor ya da mouse klavye kulaklık vb. ışığı açık mı kalıyor (böyle oluyorsa sorun yok)

Ahmeturhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet turhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefondan iki kere fotoğraf yükledim sanıyorum olmamış. Anakartta ışık yanmaya devam ediyor. mouse o da yanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
bilgisayar burada kapalı ama böyle gözüküyor. daha sonra power tuşuna bastığımda her zaman olmasa da iki seferde bir falan ekrana görüntü gelmiyor power tuşuna basılı tutarak kapatıp yeniden açıyorum. öyle kapattığımda da aynı bu şekilde gözükmeye devam ediyor.

Son düzenleme:
Top Bottom